Merhaba bebeğim 6ay 27 günlük. Birkaç gün öncesine kadar bebeğim sabah 06.00-06.30 gibi uyanır her 2saatte bir uykusu gelirdi. Gündüz uykuları düzensiz 45dk ile 1.30 saat arasında değişiyor süreleri. Uyuduğu kadar uyur kalkınca 2saat sonra tekrar uykusu gelir yatar. Ancak son birkaç günde düzeni değişmeye başladı sanırım. 2saatte uykusu gelmiyor, önemli değil ben kendimi ona göre ayarlarım ama uyku sinyali de vermiyor bazen. 2.5 saatten sonra gelmiştir artık diyip biraz zorluyorum aşırı direniyor ne yapacağımı şaşırdım. Kızlar bu aylardaki bebeklerinizin uyku düzenlerini kaç saatte bir uyuduklarını paylaşırsanız ben de ona göre hareket edeyim, bebeğim de ben de zorlanıyoruz son günlerde. Bir de normalde periyodumuz uyku-yemek-aktivite şeklinde ve ortalama 3saatte bir uyanınca karnını doymuş oluyordu bebeğimin. Şimdi uyku düzeni değişirse yemek düzeni de değişecek. Yine uyanınca versem 4 saat aralık beslenmesi için uzun bir süre mi, ne şekilde yapmalıyım kafam biraz karıştı yardımcı olup kendi rutinlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler :)