[silindi] doğduğu gün çekildi ultrason temiz denildi bısey görülmedi omurilikle bağlantılı değil denildi 6. Ayında Emar çektirdim beyin cerrahine götürdüm hatta 1 değil tam 4 doktora hepsi korkacak bır durum yok bacak hareketleri normal ve akıntı tüylenme yoksa yüzeyseldir korkma dedi beyin cerrahi bana ama kesin konuşmak İÇİN Emar gerekir dedi sanki içime doğmuş gibi üstüne gitmişim malesef Emar da gergin omurilik tespit edildi Gamze’nin olma sebebi içeride omurilik yapışık olduğu İÇİN miş sizi korkutmak değil amacım çoğu Gamze zararsiz çünkü bide hep kaka çiş yapıyo mu diye soruyorlardı. Velhasıl Emar sonucuna göre 9 aylıkken omurilik ameliyatı geçirdi beyin cerrahi bana söylediği annesi ortadan ciddi durumları ortadan kaldırdık dedi erken farketmem peşinden gittiğim için şükrediyorum burada sayısız anneye yazdım yardımcı olmak İÇİN asla korkutmak İÇİN değil ultrasona güvenmeyin lütfen Emar çektirin içiniz rahat olsun sonrasında.Bizi suan üroloji doktoru takip ediyor ameliyat sonrası ciddi kabızlık yaşadı ama suan normale döndü Allah’ın izniyle inşallah çiş te normale döner tek dileğim bu. Uzun oldu kusura bakmayın beyin cerrahi na gidin ve Emar istediğinizi söyleyin 6. Ayında çekiyorlar nerede oturuyorsunuz