Alminazli Kizlar süt tarçın mucizesi die bisey var deneyin derim hem süt yapio emziren analar icin bende emziriyorm hemde iştahı azaltio sabah aksam ac karna iciosun kaynamis süte yarim cay kaşığı tarçın 5 dk demlet ic 2 hafta da 2 bucuk kilo vermisim 🤗
Suprayz_2021 Alminazli Bebeğe zarari var mi yok mu ogrenmek lazım bebeğim 40 günlük olduğu için süt içemiyorum yoğurt yiyemiyorum hepsi gaz yapıyor 🙄
Volmine Zelisblt dayanamadım çay var bir tane ondan sipariş verdim bakalım kimse şikayetçi değil herkes memnun
Bpoyraz54 Volmine Bende düşünüyorum çayı bebeğim 6 aylık doğumda verdiğim kiloyla duruyorum 6 aydır hiç veremedim
Demircan61 Volmine ay bende trendyoldan zeytin yapraklarının çayından aldım kilo verduriyomus yorumlara baktım araştırdım markası alaçatı çiftliği denicem bende 😂
Suprayz_2021 Mom087 Bence iyi bir şey değil açlık otu doğal müshil olan bir ot ve ishal olarak zayıflıyorsun peki bırakıldığında kabiz olmuyacagimiz garantisi var mi yok çünkü beden ona alışacak onsuz büyük tuvalatimizi yapamayacagiz
Ygzmomm Kız ben boşuna mı uğraşıyorum Leslie meslie guarana kahve falan 😂 açlık otu alayım bari nasıl kullanıyoruz aydınlatın gızlaa
Aassyyaa Açlık otu kesinlikle sürekli kullanılmaz bağırsak tembelliği yapar tek yaptığı dürtü yoluyla bağırsağı çalıştırıyor tuvalete falan kolay çıkıyorsunuz ama sürekli kullanılırsa bağırsak tembelliği yapar ve karın ağrısı
curly_mom Alminazli valla bravo 👏🏼 ne kadar süt kaynatcaz ? 🙄 Bi de ekstradan bişey yaptınız mı diyet spor falan 🤔
Volmine Reyna ahanda bu yorumu duydum ya benden iyisi yok kilo verdin mi şimdilik . Yeni ulaştı az önce elime çay bakalım başlayacağım . Sporla desteklerim inşallah bu kadar para verdim . Korkudan yemek yiyemem 🤪