Minikoalamm Handan85 canım bizde salya falan olmadı ondan acaba diş degol mi diyorum burda bı abla baktı diş şişmiş bile dedi öyle farkettim ille salya olması gerekiyor mu
Handan85 Minikoalamm evet ama çok salya olmadı şişti bikac güne patladı işte o karışımı yaptm kolay patlatsn die ishal filan ateş filan yok şükür maşallah
2halime Minikoalamm kaç aylık bebeğiniz? salya benimkinde de öyle aşırı yok ama 3.uncu aydan belli oluyor ara ara zaten bebeklerde
2halime Minikoalamm baya küçükmüş canim. Belki diş çıkarmiyordur tabi sen daha iyi bilirsin ama. Bizimki 8 inci ayına giricek 1 hafta sonra
Handan85 Minikoalamm hayr 3 aydan beri aralıklara sürdüm zaten hakiki zeytin yağı karanfilde un ufak olduğuu için zeytinyagi ile özdeşleşio zeytinyagindan zarar gelmez masaj yaparak emio zaten
Handan85 Minikoalamm dediği gibi belki dis deildir beyazimsi belli olur da smdi ki bebekler başka wala belki de dış cikarcaktir
Minikoalamm 2halime canım bende bilemedim enfeksiyon falan mı diye sürekli takip ettim dün burda birinin oğlu var büyük anlar diye ona gösterdim bi baktık dişinin orası baya şişmiş dokaninca falan hissediliyor bende 4 ay olur olmaz çıkarmışım
Mysunshines17 Minikoalamm Hiç belli olmaz..4 aylıkken diş sancıları başladı ,8.ayda 4 tanesi birden çıktı ne ateş ne ağrı ne huysuzluk hiç bir şey olmadı
Minikoalamm Mysunshines17 dişleri 4. Ayda mi sismisti sizinde bizde ateş var malesef ama 37.5 hiç geçmiyor takip ediyirum sürekli geçerse hemen acile götürecem enfeksyon mu diye de
Handan85 Minikoalamm iste damak yapıları bile anne babaya cekio bebeklerin erken olablr zaten karanfil ağiz enfeksyonlarina da birebir ii gelio yetiskinlerde bile araştırın istersenz
2halime Minikoalamm şişliğine bakma canım sen birkaç ay önceden o kısım şişiyor zaten. Bak bizimki neredeyse çıkacak elini kolunu ağzına götürüyor ve damagi beyazlamış. Parmağımı surdugumde diş yeri sivrilesmis batıyor
Mysunshines17 Minikoalamm Bizim evet 4.ayda kabarmaya başladı ama 8.aya doğru hepsi birden çıktı siz yine de takip edin diş ateşi 37 yi pek geçmez diyorlar
Minikoalamm Handan85 çocuğun herşeyi baba bı disi bana çekmiş heralde onu da erken çıkarmak iyi değilmiş 😅