Minikoalamm Kızlar bebeğimin bı kaç gündür ateşi vardı dişi şişmiş dün farkettim ne zamana çıkar acaba bide salya falan yok
2halime Minikoalamm 3 gündür çekiyoruz bizde Bi huysuz Bi huysuz hep kucakta 🤦♀️ ishal ateş bende merakla bekliym burda ne zaman çıkar 😂
Mysunshines17 Minikoalamm Hiç belli olmaz..4 aylıkken diş sancıları başladı ,8.ayda 4 tanesi birden çıktı ne ateş ne ağrı ne huysuzluk hiç bir şey olmadı
Minikoalamm 2halime bizim de aynı canım ya sürekli kucak istiyor yanında olayım istiyor aşırı yordu sizde ateş kaç bide dişinde şişme var mı sizdede
Handan85 10 karanfili ezip hakiki zeytinyağı ekleyip bi kavanozda karisitirn bi gece buzdolabında bekletin 1 ay kullanımlık 3 saatte bi damarlarına sürün acaip rahatlatıo uykuları bölünmüo hem kolay patlatio hem ağrısını kesio ve bana dua edin :)
2halime Handan85 ishali olduğumu bebeğinizin? Sıvı tüketiyor sadece bisey yemiyor nasıl geçirebilirim bilmiyorum bnde😏
Minikoalamm Handan85 canım bizde salya falan olmadı ondan acaba diş degol mi diyorum burda bı abla baktı diş şişmiş bile dedi öyle farkettim ille salya olması gerekiyor mu