Haziran2020annesi burdan okuyup okuyup kafanda kurmuşsun haklısın insan evladı olunca her ihtimali göz önüne alıyor. Bende bir-kac ay önce böyleydim ve bana doktorum öyle bir bebek olsa zaten acaba mi demezsiniz demişti yani otizmli bebekler tamamen iletişime kapalı oluyor öyle bi bakma bi bakmama değil yanı. Göz teması falan hiç kurmazlar genelde sessiz sedasiz kuytu köşe yerlerde ya da başka odalarda oynarlar. Yani 11 aylık bebeğin kalabalıkta korkması çok normal bebelerde ayrılık kaygıları 1 yaşta zirveye ulaşır. Hemde pandemi bebeği oldukları için biraz yabancılaşma aşırı normal. Benim oğlum 15 aylık nerdeyse bi eve gidelim anneannesi babaannesi bile olsa bi 15 dk kucgaimda durur bırakınca ağlar kimseye gitmez. Sana tavsiyem böyle şeyleri asla okuyup araştırma. Gerçekten böyle birşey olsa bence acaba mi bile demezsin direk bebeğimde bir sorun var dersin. Tabiki doktora git için rahat etsin ama ben öyle birşey olduğunu sanmıyorum hiç canım. Kendini böyle şeylerle üzme. Zaten bu zamana kadar böyle birşey olsa doktorda birşeyler fark edip sorular sorar araştırırdı.