Seldademir Bilmiyorum belkii biliyorsunuzdur ama ben de yeni öğrendiğim için paylaşmak istedim. Akbiller 4 yaşına kadar çocuklu annelere ulaşım içim ücret almıyor. Başvuru yapmanız gerekli sadece 🙏🏻
Bglmdrn21 Seldademir aa bilmiyordum teşekkür ederim bilgi için 😊 nereye başvuruyoruz peki internetten oluyor mu acaba
DorukMuratMoM Smrenes ben İstanbul’da değilim bence tadını çıkarın doya doya 😍❤️🥰🙏🏻 Öyle imrendim ki sizlere koyun çocuğu bebek arabasına gezdirin heryeri doya doya gezip görsünler bebeklikten adaları çok severim oralarda yaşasam kesin bebeğimle gitmediğim yer kalmazdı 🤗
Smrenes DorukMuratMoM ah pandemiden bir yere gidemedik ki inşallah ortalık düzelir de bizde doya doya gezeriz inşallah 😍
Busranisa Cicismoms yardımcı olurmusun yapamıyorum😩 başvuru nasıl yapılıyor siteye giriyorum şifremi aldım ama aarı sayfa cıkıyor nereye başvurucam
Cicismoms Busranisa Google’dan gir anne kartı yaz formu doldur resim yükle oluyo canım ven daha önce bu konuda post açmıştım. Oraya link atmışlardı ordan bakabilirsin. Biraz uğraştım ama oldu
Busranisa Cicismoms kaç kere denedim tam 15 kez mesaj geldi yapıyorum hatta anne kart başvuru seçiyorum ordan direk siteden atıyor acaba benimle aynı sorunu yaşayan var mı
Emir123ali Busranisa sistemden yapamıyorsan bulunduğun yerdeki beyzmasadan 5 dk fotoğrafınla alıyorsyn