busrasilra14 Berrree canim ben kullandim simdi şas şase doktoruma sordum hepsini mi vermeliyim diye. 6 saatte bir bir şase verebilirsin dedi. Kasigina doktuk esimle ordan da agzina verdik oda emdi yedi
busrasilra14 Secda genel olarak ise yariuor sankrim canim insallah bizi de rahatlarir valla cok caresiz kaldim artik. Gece uykusuna da ise yararmi acaba birde sabah aksam mi veriyorsunuz
Ela41 busrasilra14 benım benegıme cok ıyı geldı zaten ozellıkle yatmadan once agzına doker oyle uyuturdum hadı sana tetagil verıcem derdım cok severdı tatlı cunku😄
busrasilra14 Hsrtgndz canim kac aylik bebegin. Bide gece hic uyumuyor bizimki yani uyuyorda kucagimda yatagina yattigi an agliyor duzenlermi acaba bunuda sizde nasil yaradimi ise
Secda busrasilra14 Ben huysuLandigind veriyorum gece uykusundan ağlayarak kalktığında hemn ağzına veriyorum anında sakinleşir uykuya devm ediyor
busrasilra14 Berrree tabi sende bi arastir ama jelleri doktorlar onermiyor yani cok dogal iceriklisi oluesa belki diyorlar.
Sahra0705 busrasilra14 evet paketin hepsi günde 2 3 defa kullanılabilir elini ıslat bebeğin damağında sür canım mesaj yapar gibi bitene kadar toz
Brcnndmr busrasilra14 9 aylik oglum gunduz pek sıkntimiz yok ama gece oyle uykuya dalana kadar kucagimda 1 saat geciyo yerine biraktigimda tekrar uyaniyo🤦🏼♀️
Secda busrasilra14 hiç ummadığın seyi seviyor walla bugünde birşey yediremedim süt içti şimdi disardayiz iyice yoruldum uyur kalkınmada yemek yer belki