busrasilra14 Kizlar merhaba. Bebegim 5 ay 2 gunluk. Bir haftador cok huysuzlugu ve damak kasintisi var. Dis patlatcak sanirim.. tetagili aldim. Fakat kullananlar yazabilirmi.. bi paketin hepsini mi veriyoruz. Yoksa granullerden sayilimi veriyoruz nasil yapiyorz
kutgun busrasilra14 günde 5 veya 6 defa bir paket kullanabiliyorsun benim bebeğim ağzını zor açtığı için çay kaşığına döküp öyle verdim ağzına hemen ağzında eriyor zaten ama kaşıkla vereceksen ağzını açar açmaz ver ki nefes alırken saçmasın tozu
yaas511 busrasilra14 granül leri tek tek veriyorsun üç dört saat arayla verebilirsin bitkisel zaten ister ağzına dök ister elinle masaj yaparak damaklarına bizde bi ise yaramadı tetagil ama dentigel daha iyi
Ela41 busrasilra14 kullandık cok ıyı rahatlatıyo once emzır sonra agzına bı paket dok rahatlatır inşallah
Keskeuyusamm Ben de yeni aldım ama daha hiç kullanmadım. 6 ay 14 günlük. Şimdiye kadar hiç vermedim. Huzursuz oluyor ama dişten mi değil mi anlayamıyorum
bozobeydrk Keskeuyusamm ben de anlayamıyorum ama görüntülü konuşmalarda bile diş kaşıma diyorlar nasıl anlayacaz ya
busrasilra14 Keskeuyusamm bende emin degilimm canim ama dis belirtileri fazlaca var: bide agiz bakimi icinde verilebilir hic bir ysn etkisi yok yazincads ben şimdi verdim blki gce uykularinda aglamaz 🙏
busrasilra14 Brcnndmr canim kac aylik. Birde bizim gunduz memeyi cok isteme devamli kucakta uyuma gibi huysuzlukllarimiz var ama gecelerimiz cok fena hic uyumuyorum bebegim fe kucagimdan indirdigim an agliyot. Sizde de boylrmiydi
busrasilra14 yaas511 dentigel de mo ayni isi yapiyor canim tetagili herkrs cok ocunce onu aldim insallah bizde yarar
Mgetoksz Gün de en fazla 5 defa veriliyor paketin hepsini veriyorum bizde işe yarıyor hemen sakinleşiyor
Keskeuyusamm bozobeydrk valla ya. Yani diştense bu huzursuzluğu ben de vereceğim ama dişten değilse de boşuna yazık vermek istemiyorum yarın sorucam bakayım doktoruna
Hsrtgndz busrasilra14 Tekli paketler halinde zate. Kuzum ben birini actimmi çay kasigina döküp ağzına domuykrdun hemen günde 3 veriyordum
busrasilra14 Hsrtgndz canim kac aylik bebegin. Bide gece hic uyumuyor bizimki yani uyuyorda kucagimda yatagina yattigi an agliyor duzenlermi acaba bunuda sizde nasil yaradimi ise
Brcnndmr busrasilra14 9 aylik oglum gunduz pek sıkntimiz yok ama gece oyle uykuya dalana kadar kucagimda 1 saat geciyo yerine biraktigimda tekrar uyaniyo🤦🏼♀️
yaas511 busrasilra14 o da bitkisel herkese farklı bizde tetagil yaramadı jel daha iyi geldi parmagımla diş etlerine sürüyorum