Tatlican ikizbabymom 🙈gerceketen kullnmamk gerekli ama çocukluktan alışmışız birden brakamiyorum alışkanlıklarımı
Bireylulmeselesi02 ikizbabymom cevap veremicem çok sıkıntı yere çekilecek konu sen benim yerime yazmışsın
ikizbabymom Bireylulmeselesi02 kuzum israilin x ürününü karşılayan bi ürün olursa zaten tercih ederiz ama bazı şeyler olmuyo işte
Anne4 ikizbabymom valla ben artik almiyorum. en azindan minimuma indircem. cogu şeyinde alternatifi var. camasir suyunun olmayabilir. ama cogunun var ya
Bireylulmeselesi02 ikizbabymom kesinlikle öyle konu uzadıkça uzuyor ne kimseyi kırmak ne de kendim kırılmak istiyorum sonuçta burda kimse kimseyi tanımıyor 🙏
Bireylulmeselesi02 ikizbabymom ben bayadır almıyorum canım çünkü gerçekten temiz çıkıyor 🥰küçülüne kadar almıyorum düşün yani 🥰
ikizbabymom Bireylulmeselesi02 benim kızın çorap çıkarma huyu var bi de tekler hep kayıp sağolsun tıkıyo bi yerlere bulamıyorum çoğu zaman
Bireylulmeselesi02 ikizbabymom yaaa benim kız da öyle 😭bi de kardeşininkini de çıkarıyor🙄ikisi kız mı canım yoksa
ikizbabymom Bireylulmeselesi02 benimkide kardeşininkini çıkarıyodu şimdi o da öğrenmiş çıkarmayı.Benimkiler bir kız bir erkek senin