Bireylulmeselesi02 ikizbabymom ben kullanıyorum canım ağır olmasın diye sonuçta vucutları hassas bemde bir ara bıraktım ama tekrardan başladım
Honeyboy ikizbabymom çoraplar mı yıpranır diye atmıyorsun benim lcwaiki aldığım çoraplar yıpranmıyor onun harici aldıklarım yıpranıyo makinede
ikizbabymom Honeyboy ben hiç lcw almadım kaynanam annem alıyo genelde çorapları çok ama sürekli kayboluyo bi de beyaz az geneli renkli
Browni_61 ikizbabymom 4 ay 21 günlk evde oyle giydiriym disari pek cikmiyrz ama ciktgmda corap giydiriyorum sadece
Tatlican ikizbabymom beyaz kalip sabun ile suda bekletiyorum 1saat filan birde makineye atiyorum güzel oluyor
Tatlican ikizbabymom beyazları daha cok bekletebilirsin .hacı sakir olmali .sabunu suyun icinde birakmayin biraz sürmek yetiyor
mucizelerin_annesi ikizbabymom cnm bildiğin beyaz sabunu sürüyorum bekletiyorum sabaha kadar sonrada makineye atıp bebek sampuaniyla yıkıyorum mis oluyo
Bireylulmeselesi02 ikizbabymom cevap veremicem çok sıkıntı yere çekilecek konu sen benim yerime yazmışsın
Anne4 ikizbabymom valla ben artik almiyorum. en azindan minimuma indircem. cogu şeyinde alternatifi var. camasir suyunun olmayabilir. ama cogunun var ya
Tatlican ikizbabymom 🙈gerceketen kullnmamk gerekli ama çocukluktan alışmışız birden brakamiyorum alışkanlıklarımı