Bilge-k Merhaba kızlar oğlum 2 aylık üçüncü ayında sünnet yaptırmak istiyorum bursada iyi bi doktor hastane öneriniz var mı?
egelisamom Bilge-k Hayat hastanesi Yasin Kapucu çok memnun kaldım 16 aylıktı oğlum olduğunda hastaneden yürüyerek çıktı hiç demedim bu çocuk sünnet oldu diye hiç anlamadim :)
neslihan-87 Bilge-k 3 ay önce Doruk Ünal beye yaptırdık çok memnun kaldık aklıma birşey takılsa hep sordum gayet güzrl bir şekilde hemen dönüş yaptı işlem sırasında bebeğinizin yanında olmanızda çok güzel
BarlasMomm Bilge-k postunuzu görmedim bende aynı postu actim biraz önce. Fsm de tamer beyi cok duydum ama cok kararsiz kaldik bizde
busraozturkicenn 2 hafta önce yaptırdık yıldırım doruk ünal bey çok memnun kaldık sünnet esnasında bebeğin yanında oluyorsunuz. sünnetten sonra bi saat keyifsizdi ağladı sonra eskisi gibiydi bizim oğlan
Mom989 busraozturkicenn bende 3 aylıkken ünal beye yaptırdım çok memnun kaldık hiç zorluk çekmedik tavsiye ederim ☺️
Tubiss244 busraozturkicenn merhaba 4aylik oğlum var bende bu hafta düşünüyorum yapmayı Ünal beyde merak ettiğim Bi konu var bebeği anestezi i veriyorlar yoksa sdce o bölgeyi i uysuturyorlr
Mom989 Bilge-k ertesi gün hiçbişeyi kalmadı zaten bezin içinde hemen iyileşti küçük olduğu için hiç anlamadık ☺️
leynanin_pembemantosuu Bilge-k ben 2 hafta önce yaptırdım ana doktoru evimize geldi orhangazi deyim ben
egelisamom Bilge-k 750 TL verdim canım , genel anestezi olduk 16 aylik yazmışım yanlışlıkla ama 28 aylıktı olduğunda :)
Emirto Özlüce de erdal karakaya var biz çok memnun kaldik instagramdan mesaj atıp bilgi alabilirsiniz
Nurkara21 Ayyy bende sorucaktım valla biri yazmış bende Bursada ama karar veremedim kim iyi diye takipte kalayım
Hcy Nurkara21 2 hafta önce esentepede Süleyman eskicioğluna yaptırdık. Pedmerde de çalışıyor. Dikişli eski usül yaptı. 2 hafta da tamamen iyileşti diyebilirim. 2,5 aylıktı yaptırdığımızda. 1000 operasyon 200 de muayene ücretiydi.