Mls2121 Kızlar bn doğum yapalı 2 ay 12 gün oldu doğum parası aldım aslında ama toplam 6900 aldım başka yatmiyormu para e devlette parça parça yatmış görünüyor başka yapmıyorum para bu kadr mi acaba
Mhtttp Mls2121 raporum 20 Mayıs’ta bitti. Toplamda aldığım para 9800 tl maaşım 3200 du. Raporlarinizin hepsi onaylansın kalan paranızı alirsiniz
Asafecrin Zelisblt bide süt parası alınıyor cnm çalışırsan bilmiyorum dha ne parası alırsın ama Bn çalışmıyorum 2.nci cocuk oldugu için 400 TL ve süt parası aldım
Eymenduygy Seda19 202 TL süt parası da alabilirsiz. Sizin sigortanız yoksa eşiniz sigortalı ise ona yatar o zamanda. 🌸
1421saadet Bende ıkı defa aldım muhasebecıyle görüştüm en sonki rapor bitince yatıyo dedi bana yani haziran da anca
Seda19 Eymenduygy eşim askeri personel sigorta değil emekli sandığı galiba onların yine de alabilir mi doğum yapalı 3 ayı geçti hala 300 lira yatmadı e devletten bakıyorum ödeme aşamasında yazıyor bir bilginiz var mı bu konuda
Merveyagmur 1421saadet bizim muhasebeci her ay sonunda onaylıyor. Her ay yatıyor para. Eğer toplu almak isterseniz rapor bittikten sonra tek seferde onaylıyor tek seferde yatıyor.
Zelisblt Asafecrin yani doğum parası ve süt parası ayrı mı, çalışmayan ev hanımına ikisi de veriliyor mu
Asafecrin Zelisblt evet cnm süt parasını eşimin üstüne yatırdılar bnm eşim sigortalı oldugu için 170i arayıp başvurduk sende ara 170 i başvuru yap