Gzde1 Bu gün kargom geldi mayo sipariş vermiştim eksik göndermişler tekrar iade edicem eşimde diyor ki nerden bilicekler bizim çıkarmadığımızı ya kabul etmezlerse eksik ürün gelip sorun yaşayan oldu mu hiç
OzlemAlisa Gzde1 eksik derken ürün mu eksik Anlamadim ama iadede degisimde hic bi sıkıntı yaratmiyolar
2girlsmom Gzde1 burda okumuştum biri öyle eksik ürün için Müşteri hiz aramış kameradan bakıp tespit edip eksik ürünü göndermişler
Deletedmom0099 Gzde1 bende de bu takımlardan var. bone ve altı da olması lazım 2 tane aldım böyle takım ikiside 4 parça geldi
12_b Gzde1 benim de yok iadem vardi magaza götürdüm tkerar çıktısını istediler boyle bi sacmalik olamaz bence
SeverusSnape Gzde1 ben de ikili body söylemiştim kızıma, biri eksik gelmişti. Müşteri hizmetlerini aradım direkt iade edin dediler.
Gzde1 SeverusSnape ücret hesabınıza ne kadar süreyle geçti acaba müşteri hizmetlerini arasam eksik parçayı gönderirler mi?
SeverusSnape Gzde1 stoklarında varsa eksik parçayı gönderirler, stoklarında yoksa iadenizi yaparlar. İnanın ne kadar sürede iade ettiklerini hatırlamıyorum. Hiç takip etmedim ama 10 gün sürmemiştir.