ilosasell Mu-Mi daha zamanı var bende çünkü biz 7 aylık olduk öyle öyle biraz desteksiz oturmaya başladı zaten bina da oturuyor desteksiz ben daha beklemiyordum 🙈
Morfrenk Mu-Mi 7 ay 10 günlük, 7 8 gündür falan desteksiz oturuyor ama etrafına yastık koyuyorum nolur nolmaz
ilosasell Talha-kurt bizde yüzüstü sevmiyoruz ağlıyor hemen bizim alt dişler 4 ayda çıktı devamı halen yok
ilosasell Mu-Mi bizde tembeliz kızlar tembel oluyor herhalde 😂 millet 7 aylık bebeğe ev turluyor tutunup ayağa kalkıyor diyor bizim ki canı isterse dönüyor
Morfrenk ilosasell bende çok korktum ama korkularım yüzünden ya ona kötülük edersem dedim, komşumun kızı 3 yaşında hala blendırdan çekilmemiş hiç bişeyi yemiyo o beni daha çok korkuttu😕 damağınla ezmeyi dene sen bir şeyi damağınla ezemezsen bebekte ezemez
Mu-Mi Morfrenk benim kızım biraz huysuz popoyu hiç yere koymuyoki🙈 öğrensin endişe ediyorum oturamiycak diye
Momshepi Esen_93 geceden kayısıyı suya koyun aonra kayıSı püresaiyle auyunu yedirin bi de armut💩 Bana dua edrsin bnce :) ( tabi alerjisi yoksa !)
Morfrenk Mu-Mi benimkide çok farklı değil valla zaten kolikti tahmin edersin ne kadar huysuz ve kucakçı olduğunu, her şey yavaş yavaş
2015 ilosasell benim ilk kızım öyleydi cigemeyi bilmezdi onun için vermiyor düm bu kızım ne verirsem hemen çiğniyor işte bebek ten bebeğe farklılık
irva ilosasell Şuan yiyebileceği ne varsa hepsini pütürlü yediriyorum.😊 Alışması daha iyi çiğnemeyi biliyor şuan mesela.
naysem77 ilosasell 6 ay 14 günden bildiriyorum Koşarcasına emekliyor Asla oturmuyor Az önce bir kaç parça kıyma çiğnedi Hâlâ diş yok Baba - abla diyor ve başı sıkışırsa Anne diye bağrıyor :)