Saremmmm Merhaba güzel anneler kızım şu an 5 aylık anne karnında kitle saptandı doğumdan sonra lenfanjiom olduğu anlaşıldı ve takip verildi büyüme olduğu için 18 hazirana ameliyat günü verdiler Doktorlar basit bı ameliyat olmadığını söylüyorlar bu konu hakkında bilgisi olan başına gelen anneler yardımcı olabilirler mi bı de herhangi bi sebepten ameliyat olduysa bebeğiniz süreç nasıl ilerliyo çok korkuyorum ya bı şey olursa diye dualarınızı bekliyorum şimdiden 😔
Seyma_29_ Saremmmm çok geçmiş olsun. Rabbim şafi ismi hürmetine şifasını versin tez zamanda iyileşir inşallah
nneslihan Saremmmm üstte kalsın, rabbim şafi ismiyle şifa versin yavrunuza, inşallah ameliyat çok güzel geçer🙏🏻
Z-uma Saremmmm canım öncelikle rabbim şifasını versin bebeğinin. O dedin kist neresinde benim bebeğim ameliyat oldu ama hidrosefali beyin kanamasına bağlı şant takıldı. Sağ Salim atlatır ameliyatı Allah’a sıgın
Saremmmm Z-uma İnşallah canım senin bebeğine de şifa versin Rabb’im karın boşluğunda mesane ve karacigerine komşu
Ultraslan40 Z-uma benim bebeğimin de beyninde sıvı artışı var, hidrosefali, henüz takipte yaklaşık 1 buçuk senedir 3 ay da kontrole gidiyoruz, çok korkuyorum ama Rabbim hayırlısını versin. Gerçekten çok zor evlatla sınanmak, size de geçmiş olsun.
Yamanikko Saremmmm anladım bitanem. Çok geçmiş olsun. Boyun ve kolaltındakiler daha tehlikeli oluyor. Umarım kolay atlatırsınız dua edicem size🙏🏻❤️
BabyGroot Saremmmm geçmiş olsun umarım kolayca atlatır geçer gider 🙏🏻 konu hakkında bilgim yok üstte kalsın
Huzurum Saremmmm Allahım şifa versin kolayca atlatırsiniz inşaallah adak adayın sadaka verin Rabbım size bağışlasın
Saremmmm Huzurum adadım canım tam cuma selasi sırasında geçti içimden adadım bol bol sadaka da veriyorum inşallah geçer gider bu günler