merveikra27 birbebekbirannee evet ilk ay meme mama veriyordum sutum az diye ama kizim simdi mama istemiyor hicbirini içmedi oyuzden sadece emziriyorum
Papatya03 birbebekbirannee bizimki gündüz bazen saat başı emiyor normalde 2 saate bir emiyor 34 günlüğü şimdiden yumuşamaya başladı ama sütte geliyor normal mi yumuşaması acaba
Alperenm Tam 6.ayda yumuşadı daha önce bebeğim çok emmiyor diye sağıyordum genelde artık sağmiyorum bir yandan kurtulduğuma seviniyorum bir yandan sütüm mü azaldı diye üzülüyorum ama artık olduğu kadar
merveikra27 Alperenm benimki erken yumusadigi icin acaba sutum mu azaldi diyorum mama da istemiyor icmedi kac mama denedim
mandalina_kokulum merveikra27 bebeğim iki buçuk aylık benim göğüslerim de yumuşak. Ama hala terbiye olmadı maalesef göğüs pedi kullanıyorum
merveikra27 mandalina_kokulum hm anladım benim ki yumuşak ya inşallah doyuyordur bebegim çünkü mama veriyorum mama istemiyor agliyor verdiğim zaman
harley merveikra27 keske benimde göğüsüm terbiye olsa dışarı cıkınca gözüm göğüslerimdd acaba akacak mı diye göğüs pedi taksam bile rahatsızlık verici
merveikra27 harley ama benimki bastan beri yumusak cnm hic akıntı filan olmadi oyuzden acaba yetmiyor mu diye düşünüyorum
merveikra27 harley evet cnm cisli bezinde sıkıntı yok ama kakasini yapmiyor yaa bugun 3 gun oldu daha yapmadı