Gamzeburkan merveikra27 2. Ayda falan yumuşacıkti sütüm yok bitti sanmıştım meğer öyle değilmiş çok şükür 1 yaş olcaz hala emiyoruz
merveikra27 lanadelmiyav benim bebegimde 2 ay 11 gunluk bugun cok yumusak hic sertlik yok terbiye olmasi icin erken degil mi ama aşırı yumusak sut yok gibi
merveikra27 lanadelmiyav ben sagdigim zman sutum cok az cikiyor en fazla 30 cc bende yetmedigini düşündüm ama 750 gram almış kızım ama ilk defa gögsum bugun bu kadar yumusak oldu anlamadim bende
Metehan123 Bildiğim kadarıyla yumuşak göğüs süt yok anlamına gelmezmiş aksine yumuşak göğüste daha çok süt olurmuş
merveikra27 Metehan123 benim gogsum cok sert olmadi bastan beri ama bukadar da yumusak olmamıştı oyuzden takıldım terbiye oldugunu dusunmuyorum bence erken yaa
mehtap92 merveikra27 benim hiç çıkmadı sağınca sütüm ama 19 ay emzirdim bebeğimi sağıma takılmayın lütfen taş gibi olması sırf rahatsızlık bebek kg alıyorsa gelişimi iyiyse sallayın gerisin
lanadelmiyav merveikra27 sağım ile bebeğin emmesi asla bir değil. Bebeğimiz daha çok emiyordur emin olun. Kilo akımızda iyiymiş🌸
merveikra27 Gamzeburkan insallah benimkide oyledir hamilelikten onceki gibi mi oldu gogusleriniz yunusakligi yani bugun oyle olunca azaldi mi diye korktum hic yokmuş gibi yumuşacık
merveikra27 mehtap92 basta taktim cnm ama kilo alimi iyi olunca bende rahatladım sagmayida biraktim hatta takilmamak icin
merveikra27 lanadelmiyav aynen kilo alimindan sonra rahatladim bende ama bugun cok yumusak olunca göğsüm sorayim dedim
Gamzeburkan merveikra27 öncekinden daha yumuşak ve sarkık oldu inan sen bolca emzirmeye devam et cisinden falan anlarsın kilo alımından elinle sık süt geliyormu bak ben saginca hiç çıkmazdı sagmadim bende hep emzirdim şimdi çok şükür akıyor sıkınca
Eymnzynp Gamzeburkan Kaç saatte bir emziriyorsunuz acaba birde kaç dakka emiyor benim kızım 11gunkuk sagarak veriyorum cunku memede hemen uyuyor
Eymnzynp Gamzeburkan Kaç saatte bir emziriyorsunuz acaba birde kaç dakka emiyor benim kızım 11gunkuk sagarak veriyorum cunku memede hemen uyuyor
Gamzeburkan Eymnzynp sizinki kadar küçükken 2 saatte bir bazen saat başı emerdi birde benim kızım çok uzun emerdi 40 dakika 1 saat arasi değişirdi suan büyüdü 5 dakika anca emiyor