arimbalim_248 Kızlar bebeğim iki gün sonra 9 ayı dolduracak fakat komando gibi sürünüyor ama dizlerinin üzerine emeklemiyor stres olmaya başladım artık ben denetiyorum karşısında emekliyorum 😂 ama nafile cadı kız oyuncak ediyor beni
Prensannesiyimm arimbalim_248 korkma canım bebekten bebeğe değişir benim Bir tanıdığımın oğlu 11 aylıkken emekledi strese.girme
Atalet arimbalim_248 benim kızım hiç emeklemedi. Biz de stres olmuştuk.doktora falan götürdük.doktor bazı bebekler emeklemeden yürür dedi ve de.oyle oldu,direkt yürüdü.
meryemmirasmombuse arimbalim_248 yeğenim 13 aylıkken emekledi 17 aylıkken yürüdü bir problemi yok çok kasmayın
arimbalim_248 Alpingo olabilir başka bi problem olmasında her şeyden endişelenir olduk ilk bebek olduğundan
arimbalim_248 Atalet aa maşallah ona bende açıkçası endişelendim hani öyle aman aman hevesli değil tutunup kalkmaya felan yürüteçin etkisi olduğunu düşünüyorum malesef çok kullandık biz
Prensannesiyimm arimbalim_248 evet canım solucan gibi sürünüyordu benim ki de😂 önce surunup sonra emekler
meryemmirasmombuse arimbalim_248 evet haklısınız tabi benimde kızım 8 aylık emekledi 14 aylık yürüdü doktora sorduysanız birsey yoktur İnşaAllah
anneoldumkiben arimbalim_248 benimki 7 aylık bende strese girdim aynen bende emekliyom bak böyle deyip😁bizim ki dönmüyor da daha. Harika haftalar kitabında bebekler ayağa kalkmaya çalışır peşinizden gelir emekler diyo 😑
arimbalim_248 anneoldumkiben ben de o aylardan beri hep uygulamalı gösteriyorum ancak bu zamana süründü
Prensannesiyimm arimbalim_248 inşallah canım korkma çok da kasma yukarıdaki bir arkadaşın dediği gibi belki direk yuriycek rabbim can sağlığı versin
yenidoganhemsiresi arimbalim_248 belki de emeklemeyecek, bence zorlamayın :) direk yürüme aşamasına geçecek olabilir
Angel_45 arimbalim_248 arkadaşımın oğlu öyle sürünerek gitti hep ama şimdi insan herşeyden tedirgin oluyo tabi
Angel_45 arimbalim_248 ayyy hiç acele etmeyin bacım oglum iki ay geri emekleri 3 gün oturarak bu arada 11 aylık olmuştu emeklemez dedim annemlere gittik muhabbet ediyorduk ki benim tosbik birden muhabbet kuşuna doğru gidiyor ben sokk. 16 gündür emekliyoruz şuan pert haldeyim