Raymalifalitiko Ezgiasya Onu demek istememiştim aslında 🤦🏻♀️ Siyah saça uygulanabilecek kına varmı demek istemiştim aldığınız ürünün görselini gönderebilir misiniz acaba
Ezgiasya Raymalifalitiko görseli şu an kafamda 🙂 Siyah szcliyim bende bildiğiniz yeşil kına elimize yaktığımız kınayı yıkayınca hafif güneşte parlak kızıl rengini alıyor
Cansudurmaz DorukMuratMoM restorex şampuanın içine çamterebentin yağı damlatın bir şişe şampuana 10 damla gibi bunu her banyoda kullanın ve dax supergro alın haftada iki de onu yapın gerçek bir sihir. Doğumdan sonra bir tel saçım dökülmedi ve çok hızlı uzadı
Rytrz Raymalifalitiko Bu amla yağı yumuşamasına falan etki etti mi? Ya da rengi yeşillendirebiliyormuş öyle bir şey yaşadınız mı?
Raymalifalitiko Rytrz Aslında saçlarım normaldede yumuşaktır canım ama o yüzden bişey diyemeceğim ama yoo yeşillendirmedi hiç saçımı
Woody Nefest öğleden sonra aklıma geldiğinde suruyorum. Akşam 8 9 gibi de banyo yaptırıyorum. Ufak bir bölgede deneyin ama ilk başta yine de
ErvaMuhammedAli16 Woody Hindistan cevizi yağı var evde. Yarın demeye başlıcam inşaallah. Peki nasıl uygulamam gerek ? Saç diplerine mi uygulanıyor kaç saat beklemek lazım?
Ozbek42 Raymalifalitiko yaa yorumlarda falan cok okumuştum herkes cok övmüş 🙈🙈 neyse deneyelim bakalım en azından hafif parlatır 😁
umutvar1 DorukMuratMoM Buradan bir annenin tavsiyesiyle saç dokulmesine çare olsun diye rewox at kuyrugu şampuanı kullandim bir süre. Dökülmeye hiç faydası olmadı ama kısa sürede epey uzattı. Tavsiye edebilirim 😂