ilkgozagrimm Ceren12fln annem aldırmıştı canım uyuşturulmadan adeti cok oluyordu onun neden oldugunu araştırmak için almışlardı ama hafif acısı oldu demişti
Mom095 Ceren12fln kimi doktor küçük bi doz narkozla uyutup alıyo kimisi sadce bölgeyi uyuşturup alıyo. Annem 13 kez aldırdı. Biraz ağrı eşiğinize de bağlı bi işlem.
Onurkagan06 Ceren12fln özel hastanelerde genelde hafif sedasyonla yapıyorlar beş dk lık bir işlem oluyor uyuduğun için ağrı sancı da hissetmiyorsunuz
Ceren12fln Mom095 eşiğim baya düşük inşallah uyusturma yaparlar azda olsa spiralim var ayni zamanda nasıl olcak bakalim
ilkgozagrimm Ceren12fln evet canım anlıyorum seni insan muayene olmaya bile korkarken parça aldırmak zor olur ama devlette olmuştu annem özelde belki uyuştururlar korkma canım herşey saglıgın için
Mom095 Ceren12fln çok geçmiş olsun. Özel hastanede olacaksanız işlem öncesi rica edin doktorunuzdan. Yıllar önce endoskopi yaptırmıştım. O zamanlar uyutarak yapma pek bilinmiyodu. Ben dayanamam uyutun beni dedim dr uyutarak yapmıştı
benimhalaumudumvar Annem de parca aldırdı genel anestezi verdi doktora rica ettik yoksa aldırmam dedi doktor oyle uyusturup almıştı
Karakayasveet05 Çok geçmiş olsun bende sırf ağırlı diye doktora gitmiyorum geçen gttim korkuma geri geldim
Ceren12fln Karakayasveet05 benimde cuma gunu ama bi gitmeyim diyorum bide mecbur gidicem sağlık sonuçta diyorum
Karakayasveet05 Ceren12fln bendede makat sivili cıktı oyuzden tekrardan gitmeye korkuyorum ama benim huyum öyle yani en ufak biseye dayanamam