Tatlican Ftmsrsln Evet kızım hep isterdi ve silemediği yer kalmazdı🤣🤣artık kendine ait temizlik bezleri ve kovasi var .cam sildiğimi görünce koşup alıyor 🤣🤣
mucizelerin_annesi Ftmsrsln ay canları sagolsunda ne yapalım bu guunler geçecek birdaha görmeyeceğiz❤️🧿
Sibls Bireylulmeselesi02 birinin kayıp postu açmasını bekliyordum 😂😂 sorma ya ailesel,cocuksal sıkıntılar içindeyim yazmak içimden gelmiyordu hiçbir şey için 😪
Bireylulmeselesi02 Sibls yaa deme sıkıntı büyük mü 🥺vala buralar pek sessiz bende pek giremedim sıkıcı diye
Bireylulmeselesi02 Sibls he baktım sana yine askıya mı alıdın diye baktım ki 4 saat önce aktif dedim kesin işi var ahahhaha
Sibls Bireylulmeselesi02 yok alınmadım gerçekten vaktim yoktu vaktim olsa burayı çekecek psikolojim yoktu şimdi iyiyim geldim 😍
Bebegimm1 Ftmsrsln konu dışı ama yürüme arkadasından memnunmusunuz bende almayı dusunuyorum da modeli sizinkine benziyor önü sade galiba muziksiz dimi.uzun süre vakit geciriyor mu onda
Ftmsrsln Bebegimm1 önünde oyuncaklar yer alıyor müzikli bizim ki yürümek için değilde önüne oturarak zaman geçiriyor
Sibls Bireylulmeselesi02 ya çok iyi teyzesi ne yapsın evde ,bahçede oyun peşinde 😬 ikizler nasıl peki bir nebze rahatlasın mı?
Bebegimm1 Fato55 yürüteç sıkıntı bence ya memnun olanlar vardır elbette ama bana hiç kullanışlı gelmiyor arkadaş memnunsa yüreme arkadası almayi dusunuyorum umarım memnundur 🤦♀️