Borasmomy Uzaymekiii çok teşekkür ederim canım çok zor gerçekten mahvoldu geceden beri yerlere atıyor kendini ağrıdan bol bol sıvı alıyor zıplatıyorum sürekli iyi gelir inşallah bize de 🙄
Aliasaf01 Borasmomy İlaç zaten yurt dışında satılıyormuş. Belli eczanelerde bulunuyor. Devlet karşılamıyor maalesef. Rica ederim. Çok geçmiş olsun
Zey_mus_2017 Borasmomy çok geçmiş olsun benim eşimde birkaçgün ağrısını yaşadı dün düşürdü giraburu suyunu sabah aç karna yarım su bardagı suya karıştırıp içti hergün sizde deneyin isterseniz.
Borasmomy Zey_mus_2017 dünden beri ağrısı olmadı çok şükür bir sürü şey denedik ama hangisi iyi gelir bilinmez çok sağ ol canım size de çok geçmiş olsun
Gc9098 Borasmomy limonu sıktığınızda yarım fincan çıktı diyelim üstüne de yarım fincan zeytinyağı olacak tek seferde icicek onu her seferde yeniden taze yapın
Borasmomy Gc9098 dilimleyinde yazıyor ya 1limonu ince ince dilimledim 1 çay bardağı zeytinyağı dediği için üzerine 1çay bardağı da zeytinyağı koydum beklettim ama çok oldu bitmedi ertesi gece yine yaptım