Suuuuuu
başkasına yazmıştım kopyalayıp sizede yazdım yazmak istedim çünkü kızım 15 günlükken bizimdr doktorumuz demişti . İzmirde en iyi dedikleri Önder Doksöz e götürdük 3 günlük bebeğe stent falan takmış daha önce . Neyse gittik biz bu doktora dediki kalbinde bir delik var ama ben bunun tıbbi adını şuan söyleyemem de o söyledi işte şu bölgede 5 mm falan dedi . Bu bölge zatej anne karnında her bebekte açık olur doğuma yakın kapanır dedi o yüzden ayrıntılı ult da falan söylenmez normal olan oranın açık olması dedi . Bazı bebeklerin kapanmaz dedi. Takip edeceğiz ya kendi kendine kapanacak ya da 6-7 yasına kadar kapanmazsa o zaman kapalı şekilde anjiyo ile kapatacagız dedi . Bu kesinlikle bebeğin hayat standardını değiştirmez dedi . Normal kilo alıp normal nefes alıyorsa problem yok dedi . Belki sizde bile vardır doğuştan ama gitmediğiniz için haberiniz olmamıştır bu delikten haberi olmadan 80 yaşına kadar yaşıyor insanlar dedi . Tekrardan 6. Ve 10. Ayda kontrole çağırdı . Biz gittik 6. Ayda ve büyümüştü iki üç mm kadar 8 mm olmuş . Tekrardan 22 aylık oldugu zaman getirin dedi hep böyle takip edicez ve kapanmazsa ilerde anjiyo ile kapatacaklar . İlk başta çok ağladım doktor daha ben ağlamadan dediki sendr kendini suçlayan bir surat görüyorum bu seninle alakalı bişey değil bu herkeste olabilecek bişey dedi hep ağladım ama artık ağlamıyorum . Kısmet bu . Eltimin üç çıcugu var üçünündr kalbi delik sanırım eşimin ailesi full kalp hastasu oldugu için genetik de olabilir . Artık şükür diyorum . Kanser , sma hastası çocukları gördükçe buna şükürler olsun diyorum . İlk delik duyunca insan kötü oluyor ama bu öyle öldüren deliklerden değil kalbini ferah tut . Uzun yazdım çünkü zamanında çok üzüldüm bu konuda kalbin ferahlasın istedim canım benim üzülme sütün etkilenmesin