biregesevdasi PembePelikan evet canım sabah ilçede özel hastane olmadığından devlete götüdük herşeyine bakıp boğaz enfeksiyonu o yüzden 40 a kadar çıkabilir dediler. Eve gelince ateşi hiç sabit kalmadı indi çıktı sürekli en son 39.8 e kadar çıktı.
Aysegul_27 O ateşli çocugu eve göndermediler degil mi serum filan vermediler mi Allah korusun bir sey olur buraya yazacağına en dogrusu hastane olur 39 derece diyorsun tehlikeli
biregesevdasi Aysegul_27 serum yerine iğne vurdular soğutma tedavisi uyguladılar zaten eve göndermediler 36.5 a düşene kadar beklettiler. Gece 3 te eve geldik 3 ten bu saate kadar sabit 36.8 ( enfeksiyon olduğundan ateşin 40 a kadar çıkması normal dediler)
Saripapatyammm Aysegul_27 Gene sogutma islemi vs yapmislar. Ben saglik bakanliginin aramasiyla goturdum. Covid pozitiftim. Beni iceri almadiklari gibi cocugada mudahale bile etmeden test yapip yolladilar. 39.5 atesle 🙄
biregesevdasi 43375158 bizim şuan 2. Günümüz . Gece başka özel bir hastaneye götürdük onlara boğaz enfeksiyonu dediler soğutma tedavisi yaptılar ateşini 36.5 a düşürdüler. 6. Hastalığı bilmiyorum bende sizin gibi takip edeyim o zaman döküntü varmı
Mom0791 biregesevdasi biliyorum canım kım evladını hastaneden esirger ona bısey olsun ıster ama demek ıstedıgım turkıye bu konularda bıraz sorumsuz rabbım sıfa versın ınsallah ıyılesır bı an once
biregesevdasi Mom0791 evet özellikle devlettekiler. Ben keyfi gelmedim ki çocuğun ateşi 38.6 dıydı gittiğimizde birşey yok dedi acildeki adam bize eşim az daha kavga edecekti zor tuttum
biregesevdasi Deletedmom78654 gece tekrar götürdük canım hastaneye gidene kadar 39.8 olmuştu hastaneden çıkarken 36.5 e düşürdüler şuan sabit 36.8
Asafmomm biregesevdasi suan aynı durumu yaşıyorum ve 1 ay öncede aynı olmuştu antibiyotikle geçirmiştik iki gündür yine ateşli tekrarlayan ateş var evvelsi gün acile götürdüm boğazları ve kulağı enfeksiyon yapmış dedi hiçbişey vermeden götür 24 saat geçsin dedi dün ateşlenmedi bugün yine ateşlendi cıldırıcaö artık ya
biregesevdasi Asafmomm bizimde dururumuz aynıydı inip çıkıyor sürekli enfeksiyonu ateş yapıyor dediler antibiyotik 3 gün sonra ancak etki gösterir dedi
biregesevdasi ikiprensannesii2 çok sağolun sizede çok geçmiş olsun . Evet bizede öyle dedi soğuk olsada zıbınla yatırın üstüne sadece ince biz bez örtün dedi bizde aynısnı yaptık sadece zıbınla yatırdık eli kolu buz gibi oldu ama ateşi sonradan düşmeye başladı şükürler olsun şuan 36.8 sabahtan beridir sabit duruyor şuan sadece dolven ve antibiyotik kullanıyoruz.
ikizbabymom biregesevdasi udi hindu.Damla şeklinde zaten ben 5 damla sütlerine damlatıyorum su ve ya yemeklere de katılabilir
Buse60 biregesevdasi calpol verin üstünü çıkarın sirkeli su yapıp kol altına başına kasıklarına falan koyun
biregesevdasi Deletedmom78654 dolven ve calpol dönüşümlü kullanın antibiyotik etkisini 3. Gün göstercek 40 dereceye kadar normal 40 ı geçerse getirin dediler ama dün akşamdan bu saate kadar en yüksek 37 derece oldu. Hava serin sadece pijama giyiyor hafifi vucudunu soğuk tutun dediler