Menzilay Kg sinirin altinda hangi mama kg aldirir ek gida felan ne yedirsem kro8aylik duzeltilmis 6aylik
Sevdamavi Menzilay ben emseyde doğum yaptım orda sma veriyorlardı.üç aydır sma kullanıyorum cok güzel kilo aldırdı
Sancar Yogun bakımlarda aptamil veriliyor. Şeker oranı fazla. Kılo aldırıyor. Bn ilk ogluma onu verdım. Kac kg suan
Menzilay Sancar Aptamil hangisini oneriyosunuz 5kg 500gr miz biberonlada cok icmiyor 30ml zor iciyor açken veriyorumda emziriyorumda cokta emmiyor😕
kubr_pak Menzilay Benim bebeğimde prematüre doğdu, sütüm gelmediği için hastanede SMA verdiler, balık yağı var içerisinde kilo aldırıyor ama diğer mamalar gibi mama şişliği felan da yapmıyor
ikizbabymom Menzilay her bebekte farklı oluyo kilo alımı mamayla ben de pre annesiyim hastanede aptamil pre mama verdiler 1 numaraya geçince sma kullandım bize iyi geldi düzeltilmiş yaşa uyumluydu kiloları ama bazı bebeklere yaramamış sma
Sevdamavi Sancar değiştirdiler mi acaba canım şubatta doğum yaptım ben hemşireye sordu eşim sma veriyoruz dedi
ikizbabymom Menzilay aptamil prematüre hastanede verildi ben evolvia pre aldım ama fena halde gaz yaptı pre mamalar içerik olarak daha farklı oluyo ben normal doğum zamanına gelene kadar pre mama kullandım doktor tavsiye etmedi mi
Menzilay ikizbabymom doktor hicbirsey demedi mama kullan dedi sadece ilk dogdugunda aptamil ore verdim suan anne sutude aliyor kg yetersi diyor ne alsam karara vereemdimde😔
ikizbabymom Menzilay kuzum ben çok sık besledim çok yorucu oldu gece gündüz yarım saatte bir saat başı içtiler mamayı ama öyle toparladılar
Sancar Sevdamavi ben 2017 subatta yaptım ozaman aptamıldı. Sımdı nisan 2021 de yaptım dogum. Ama kuvese gırmedı. Odada sma verdıler. Ben de kuvesde aptamil, kuvese gırmeyenlere sma dıe bılıorum 🤔