aliaslaninannesi Bebeğime pazar günü lavma yapıldı ve metsil şurup yazıldı metsili kullandıktan sonra bağırsakları düzene dönen bebekler var mı ?
Serp-26 aliaslaninannesi lavman bizim Birgün iyi ett sonrası kötü hatta dağa kötü oldu metsild kullandım fayda etmedi bize fitil iyi geldi 15 gün çok iyiydi yine hıysuz tepine tepine emiyor
Mujganmng aliaslaninannesi lavman deilde glirisernli fitil var dogal onu ondan yapabilirsin günde üç kere 8 dmla metsil yatarkende biagia verioodm bn
aliaslaninannesi Deletedmom27337 biz gazımızı çıkarıyoruz ama kaka yok maalesef şurubuda saatli veriyorum ama hala keçi kakası gibi küçük makatta oluyor
aliaslaninannesi Serp-26 zeytinyağı içir çaykaşığıyla dediler onu da denedim oda olmadı ne yapacağım hiç bilmiyorum 🤷🏼♀️
aliaslaninannesi Serp-26 teşekkür ederim, doktormu yazdı fitili acaba birde oğlumda bu som 3 haftaya kadar yapıyordu ama neden oldu bende anlayamadım 🤦🏼♀️
aliaslaninannesi Mujganmng bende gaz ilacı kaleidon kullanıyorduk oğlum gazını çıkarmaya başlayınca ben içirmemeye başladım iyice ona alışmasın kendi de çıkarabilsin diye acaba ben onu içirmediğim için mi kakasını yapamıyor ama gayet gazını çıkarabiliyor 🤦🏼♀️
Mujganmng aliaslaninannesi olabilir kaka problemi bizdede vardı doktorumuz osmolak verdi şurup bagırsak düzenleyici kakası düzene girince bıraktık bi arastır istersen şükür şuan iyiiiiyiiz
aliaslaninannesi Mujganmng fitil verdi doktora gittik mecburen tekrar ve bugün bütün bağırsaklarını boşalttı ,rahatça uyuyabildi yavrum 😥
aliaslaninannesi Sarelinaaa Allah kolaylık versin biz hem kaka yapmayıp hem gaz çıkarmasaydık kafayı yerdim sanırım Allahtan gazını çıkarabiliyor 😥
Sarelinaaa aliaslaninannesi bizde de tam tersi kakasıni güzel yapıyor ama gaz çıkarmasına rağmen gazlı 😑