Biscolataerkegim Zalimsin Reflü,bağırsak parazitleri, geçirdiği kulak enfeksiyonu üçü de yapabilir ağız kokusunu
Mehtapc Bademdik taşı koku yapar boğaz enfeksiyonundan sonra oluşuyor o taşlar ona bir dikkat edin bakın Google’dan
ElifTGM Zalimsin belirtilerin birkaçı olduğu gibi hepside olabilir demişti doktorumjz canım. parazitte muhakkak karın ağrısı olur demişti . Özrllikle yemek yerken karın ağrısı yaşarlarmış. Kıvranma huzursuzlanma falan gibi
Zalimsin ElifTGM yok hiç olmadı karnı ağrısa mutlaka söylerdi dayanamaz çok merak ediyorum neden oldu mutlaka doktora gididccez haftaiçi
Zalimsin Mom090 görünüşte bişey yok Bi dişinde sararma var kendi düzgün fırçalayamıyo diye ben fırçalıyorum açken kokuyo daha çok uyanınca filan tokken kokladım koku yok
Zalimsin 3children1mom yok çok şükür görünürde bişey de yok derdi sıkıntısı yok ama 3 hafta önce boğaz enfeksiyonu geçirmişti
Zalimsin Volmine 3 hafta oluyo geçireli antibiyotik kullandık geçti ama bu 1 haftadır filan var belirgin şekilde açken özellikle yine de geçirdiği enfeksiyon yapar mı acaba
Maybeoneday Zalimsin gece uyuduktan bir kac saat sonra kıvranma baslarsa o zaman bak poposuna. O zamanlar cıkıyolar varsa mutlaka görürsün.
3children1mom Zalimsin Ilacini bitirdiniz mi Genelde antibiyotik tedavisi yarım bırakılınca tekrarlıyor da
Zalimsin Laden aç karna kokuyo tok kokladım bişey yoktu, fırçalamıyor kendisi güzelce ben Müslin bez ile siliyorum dişlerini ama dilini silmiyorum acaba ondan mı dili de mi silsem
Laden Zalimsin dil ve damakta silinmeli. Kızım 27 aylık dişlerini, dilini, ağız tavanını, yanak içlerini fırçalıyorum her gece. Fırçalamadığım gecenin sabahında kızımında ağzı kokuyor. Uyandıktan en fazla on dakika sonra kendiliğinden geçiyor kokusu
Zalimsin Laden yarın özellikle dikkat edicem benşm kız düzgün temizletmiyo da silmeye çalıştım şimdi inşallah yarın kokmaz