Kirmiziburun tatli_kelebek he bir evet emziriyorum akşam yemegi güzel yiyorum beyaz ekmek yok çavdar yada tam buğday 2 3 dilim inanmazsınız belki ama gözle görülür şekilde hem belim hem bacak basenler eridi parmaklarım bile zayıflamış yüzügüm düşüyo artık
tatli_kelebek Kirmiziburun inşallah bende devamlı olarak yapicam beyaz ekmeği kestim kepek ekmek yiyorum ama akşam olunca çay saatlerinde tatlı isteği oluyo gecede yiyip yatınca hiç bi faydası olmuyo ona bi çözüm bulmam lazım bu sporuda mutlaka denicem
Kirmiziburun tatli_kelebek çok kilo yapıyo şöyle 1 ay kesin farkı göreceksiniz bende doğumdan sonra cok tatlı yemiştim
H135788h Mom076 benim 2 günüm bakalım inşallah işe yarar yemeye de dikkat edersem birde diyetisyen tamam dur Allah izin verirse
1matmazell tatli_kelebek istersek 60 da 50 de oluruz yeterki isteyelim bide iradeli olabilsekk keşke ❤️❤️❤️
Kirmiziburun Ondgzde squat jamp juick gibi hareketler var kısacası bölgesel hareketler de calıstırıyo ama tüm vücut önemli olan cok güzel yağ yaktırıyo ve sarkmadan sıkılaşarak kilo veriyosun