Buse0 Bende sudocrem ve ne aklınıza gelirse kullandım en iyilerinden i bez ıslak mendil değiştim ama pek çare olmadı elimden geldiğince altını bağlamıyorum simdi her bebek aynı olmuyor birine iyi geliyorsa birine gelmiyor
muhendisanne1 aylakmadam ya evet pişiği genel olarak ıslak mendik yapıyor zaten ama sleepy yeni doğan ıslak mendili mü kem mel hiç pişik yapmıyor eğer yediğinden falan kaynaklanıyorsa da hafifse pişik sudocrem ama çoksa hametan anında geçiriyor pişiği mükemmel ikisi de ama yanıma ilk alacağım hametan …
___1Prensannesi___ Seg bebek kremini kullanıyorsanız kalıntı olmaması lazım ben kimi zaman bolca sürsem bile olmuyor çok şükür diğerini kullanıyorsanız bilemem
Seg ___1Prensannesi___ bebek kremini kullanıyorum bebek bakım kremi yazan var ya o kalıntı bırakması diğerlerine oranla çok çok az doğru ama yapmıyorda diyemiycem özellikle kasıklarda azda olsa kalıyor
Okyanustakibulut Momys_-girl kesinlikle penaten. Ama her bez değiştirmede pudra kullanırsanız pişik olmayacaktır benim oğlum 14 aylık çok şükür 1 kez bile olmadı
alpersmum Momys_-girl mustelayı pişik kreminde beğenemedm hiçbir görünür etkisi yok ama sebamed i tavsiye ederim daha yağlı ve etkisini farkettiriyor hızlı iyileştiriyor
Minneee huka Bildirimlerin olduğu yerdeki arama kısmına “dermoroller ile çatlaklar” yazın orda daha önce post açmıştım her şeyi konuşmuştuk inceleyebilirsiniz
Rainnn Momys_-girl Pişik önleyici olarak kesinlikle Bephantol ve Dalin. Pişik kremi olarak Sudocrem bende çok kullandım oğluma başlarda iyi geliyordu sonra Hametan kullanmaya basladim ertesi gün hiç pişik olmamış gibi hemen iyileştiriyor 👍
biranneden buselidunya mustelayı hiç beğenmedim ben . Pişiği önlemiyor da geçirmiyor da . Yani benim tecrübem bu yönde
Aren_efe25 Momys_-girl Momys_-girl en iyisi Bepanthol ben herşeyi kullandım bı tek o iyi geldi hem önlüyor hemde olan bı pisigi ortadan kaldırıyor kısa sürede
selimehmet_ Doğduğundan beri Uni Baby pişik kremi kullanıyorum.Çok şükür pişik olmadı 😇 Kremin nemlendiriciliği çok iyi 👍🏻 İsterseniz deneyebilirsiniz 😊
Minneee Full Normalde prima aktif bebek kullanıyoruz hiç sorun yaşamadık primanın külot bezini aldık ve çok kötü oldu. Dokusu her şeyi aktif bebek gibi ama demek ki bir şeyler farklıymış.
Full Minneee Himm bende prima aktif bebek kullaniyorum. Hic denemiyim o zaman kulot bezi. Cok tesekkur ederim size
Deryadila25 Momys_-girl o pahalı kremler boşuna bence dailin pişik önleyici kullanıyorum 3 aylıgız bir gün kızarıklık ve pişik olmadı