alpersmum Momys_-girl mustelayı pişik kreminde beğenemedm hiçbir görünür etkisi yok ama sebamed i tavsiye ederim daha yağlı ve etkisini farkettiriyor hızlı iyileştiriyor
Minneee huka Bildirimlerin olduğu yerdeki arama kısmına “dermoroller ile çatlaklar” yazın orda daha önce post açmıştım her şeyi konuşmuştuk inceleyebilirsiniz
Rainnn Momys_-girl Pişik önleyici olarak kesinlikle Bephantol ve Dalin. Pişik kremi olarak Sudocrem bende çok kullandım oğluma başlarda iyi geliyordu sonra Hametan kullanmaya basladim ertesi gün hiç pişik olmamış gibi hemen iyileştiriyor 👍
biranneden buselidunya mustelayı hiç beğenmedim ben . Pişiği önlemiyor da geçirmiyor da . Yani benim tecrübem bu yönde
Aren_efe25 Momys_-girl Momys_-girl en iyisi Bepanthol ben herşeyi kullandım bı tek o iyi geldi hem önlüyor hemde olan bı pisigi ortadan kaldırıyor kısa sürede
selimehmet_ Doğduğundan beri Uni Baby pişik kremi kullanıyorum.Çok şükür pişik olmadı 😇 Kremin nemlendiriciliği çok iyi 👍🏻 İsterseniz deneyebilirsiniz 😊
Minneee Full Normalde prima aktif bebek kullanıyoruz hiç sorun yaşamadık primanın külot bezini aldık ve çok kötü oldu. Dokusu her şeyi aktif bebek gibi ama demek ki bir şeyler farklıymış.
Full Minneee Himm bende prima aktif bebek kullaniyorum. Hic denemiyim o zaman kulot bezi. Cok tesekkur ederim size
Deryadila25 Momys_-girl o pahalı kremler boşuna bence dailin pişik önleyici kullanıyorum 3 aylıgız bir gün kızarıklık ve pişik olmadı
hilaluzun ben badger ve shoosha kullandım ikisi de içeriği tertemiz ve çok etkili pişik sorunu yaşamadık daha. bebeğinizşn cildi benimki gibi hassassa temizledikten sonra, kremi uygulamadan önce kurulamanızı öneririm 🌸