-Alp- Momys_-girl sudokrem bizi de mahvetti piştikten öldük. Yenidoğan sıvı kaka diye sanırım bilemiyorum. Ayrıca sünnet yapan dr çok kalıntı bıraktığını ve pipişi zor arındırdığını söylemişti. Bepanthol Baby kullanıyorum hem yaz geldi bütün kıvrımlarına leke bırakmadan rahatça sürüyorum. Arada anneannemiz kantoron yağı sürüyor.
Minneee prensinannesiiii Kırmızı oluyor rengi annem yapıyor. Ama hangi çeşit kantaron bilmiyorum 🤷🏻♀️
Nslhn81 Momys_-girl bnde şiddetle tavsiye ediyorum Bepanthol u Bnde sudocream kullandım hiç beğenmedim
Zgr26 Momys_-girl ben sudocream hiç sevmedim yapısıp kalıyor deri kıvrımlarında. Kesinlikle bepanthol baby 😍 bir de organik bir ürün kullanıyorum artık o da bepanthol baby gibi hemen eriyor vğcutta. Mumsy natural
Melodi00 Momys_-girl Bephantol ben cok sevdim suncream I sevmiyordum zaten ama bu bephantol merhem gibi cok iyi tavsiye ederim Mustela nin ürünlerinden şikayetçi olan çok duydum ben yorumlarindanda öyle
Damla0x Momys_-girl bende sudo kullanıyordum , kullanmama rağmen bir kere kaka yaptığını anlamamışım hemen pişik oldu bebeğim , değiştirdim bende şimdi sebamet aldım hem çok uygun hemde super , öneririm bir kere bile pişik olmadı şimdiye kadar , üstelik her bez değiştirmede sürmüyorum ☺️
DoganurcaN Esrans bu krem bizde yara yapıyor neden acaba, beyaz sivilce gibi yara yaptı neresine sürdüysem🙁
Esrans DoganurcaN Aaa çok şaşırdım krem tarzı şeyler belki cildine zarar veriyordur daha kuru ürünler gerek
Glcn27 Momys_-girl bebegim ilk günler fena pişik oldu sudokrem de kullandım bepantholde hiçbiri arko krem kadar fayda etmedi sudokrem oldugu gibi duruyo bepantholü arada kızarıklık olunca yüzünde kullanmaya başladım arko kremi sürekli altında kullanıyorum oğlumun çok faydasını gördüm katı arko krem koyu yeşil olan
DoganurcaN Valla ben baby me, bepantol, bübchen denedim en iyisi bepantolmuş onu anladım bübchen o kadar övülüyo hep beyaz beyaz yara yaptı nereye sürdüysem, bepantol hem emilimi çok kolay hemde çok iyi
Ebrarliva12 Momys_-girl benim bebegim de ne kullansam.pisigini onlemiordu sudo crem bile ise yaramdi sonra hemsirem bana dedi travazol bide hametan kullan ever pisigi cok sa travazolu gunde 2 defa kullanin ama ince surmeye dikkat edin pisigi bittikten sonra sadece hametan kullanin hametani her zmaan kullanabilirsiniz pisigi onluyor ben gerçekten cok sasirdim cok iyi geldi kizima 2 gunde pisigini goturdu sizde kullanin gercekten cok memnun kalicaksiniz bana tesekkur edeceksiniz😊😊
Su_ada @Momys_-girl# sudo, mustela, desitin, bepanthol ve hametan kullandım benim kızıma en iyi gelen bepanthol ve hametan oldu diğerleri yapı olarak aynı kalıntı kalıyor ayrıca mustela pişiği önlemede iyi olsada mevcut pişiği geçirmiyor