1minnakannesi Burun estetiği olanlar memnunmusunuz , kızım 5 buçuk aylık ameliyat olmayı düşünüyorum . Zor olurmu bebekle ne diyorsunuz gelin konuşalım biraz
Betim 1minnakannesi ☺️☺️Kardeşim zorunluluktan estetik ameliyatı oldu erkek, ama aman abla hiç bulaşma arkadaşlarından düşünen varsa da sakın yaptırmasınlar çok ağrıyor diyordu 😂😂şimdi ise mis gibi burnu var dün bahsi geçti daha ben de mi yaptırsam burnumu dedim canın sıkılıyor acı çekeyim istiyorsun herhalde diyor ☺️☺️Önermedi o
Meltemli 1minnakannesi ben oldum hiç ağrı olmadı ama bebekle çok zor gözlerim çok şişti ağrı acı hiç yoktu ama önümü goremiyodum sislikten tam toparlanma da en az 2 hafta sürmüştü bebeğe bakmaya yemek falan hazırlamaya biri lazım yoksa çok zor
Girlpower 1minnakannesi toparlanma kişiden kişiye göre değişir ben 2. Gün uçağa binip memlekete dönmüştüm ama en fazla 1 hafta içinde toparlanırsınız bebeğiniz sadece anne sütü alıyorsa yada tek bakıyorsanız bekleyin bence biraz 1-2 gün burunda tampon olduğu için burundan hiç nefes almadan geçiriyorsunuz o biraz zor oluyor bişey yiyip içmek de zor oluyor 1-2 gün çünkü burun kapalı 🙃
1minnakannesi Betim Bende 1 kez çekcem acısını ama daha sonra aynaya baktığımda hep mutlu olacağım diyorum
Mustayase Evlenmeden önce yaptırdım hiç ağrı sızı acı çekmedim silikon tampon kullandı doktor ve kapalı teknikle yaptı şu an 4yıl olacak hala çok güzel ve memnunum iyi ki yaptırdım
Mustayase 1minnakannesi önceden nefes almıyormuşum şimdi ağzım kapalı ve horlamadan uyuyorum ayrıca görüntüsü de çok güzel psikolojik olarak da mutluyum farklı bi şeymiş gibi bi hissiyat olmadı hiç
Zumrutonc Hiç düşünmeden yaptırın ağrı sızı sıfır bende yaptırdım hatta beğenmedim bebeğim yaşını doldursun tekrar olucam😂
Merve-34 Zumrutonc birşey sormak istiyorum bayağı olmuş ama lokal mı oldu ameliyatınız yoksa genel anestezi mi ?
Hum34 Bebek çok küçük bence. Bende yaptırdım ve 2 gün yattım , bana anestezi ağır gelmişti. Ama onun dışında bir ağrım ve acım olmadı. Ayrıca burnunuzu çok korumanız gerekecek. O yüzden bence 1 yaşına kadar hiç olmazsa bekleyin.
1minnakannesi Hum34 bende ondan korkuyorum bebeğim vururda bişey olur diye ama çokta istiyorum yıllardır erteliyorum nasip olmadı bi
1minnakannesi Mustayase Bende psikolojik olarak kendimi iyu hissetmek istiyorum aynaya baktığımda . Senelerdir olmak istiyorum hep bir şey cıkıyor olamıyorum
1minnakannesi Girlpower kızım mamada alıyor ek gıdayada geçti. Annem gelip 1 ay kalcak . Nasıl olur bilemedim
Mustayase 1minnakannesi bi anlık kararla yaptırdın yaptırdın yoksa bekle ki o olsun bu olsun aman şu da olsun diye bi türlü yaptıramıyoruz şükür bi anlık hemen yaptıracak deyip randevu onay derken 2haftada ameliyatımı oldum 1hafta morlukla 1-2ay da şişlikle gezdim keşke çok daha önce yaptırsaydım diyorum boluna onca zaman kendime eziyet etmişim burun ucu düşmesini ben de duydum ama ben de henüz hiçbir emare yok doktor seçimi bu yüzden önemli bence
Zuzuuu 1minnakannesi Çoğu yaptıranlarda zamanla burun ucunun düştüğünü dikkat ediyorum iyi bir doktor seçin bu yüzden 😎
Yamanikko 1minnakannesi bir arkadaşım yakın zamanda oldu ilk iki gün Allah benim belamı versin niye oldum ameliyat dedi. Ama 2 ay oldu şimdi diyo iyi ki yaptırmışım. Biraz ağrılı bir işlem ama kendinizi iyi hissedecekseniz yaptırın gitsin🥰
1minnakannesi Mustayase Bende gittim 1 ay sonraya aldım randevuyu 3 buçuk aylıktı kızım o zaman . Pandemiden dolayı ameliyatlar olmayınca ertelendi yine . Haziranda arayın tekrar gün verelim dediler yine erteletmekte istemiyorum ama kızımdanda darbe almaktan korkuyorum . Ne kadar süre korumam gerekiyor acaba
Gzdzeynep 1minnakannesi bebeğiniz küçük yaptırmayın çok fena kafa atıyorlar.şap şap vuruyorlar. Burnunuzu darbelerden korumanız gerekecek belli süre ve bebekle bu biraz zor oluyor.
1minnakannesi Gzdzeynep kızım 3 buçuk aylıkken olacaktım ama pandemiden dolayı ameliyatlar yasaklanınca olamadım . Senelerdir hep bir şey çıkıyor erteletiyorum . Yine erteletmekte pek istemiyorum ama dediğiniz gibi darbe almaktanda korkuyorum