Merveenesasaf benim oğlum da iki aylık doğdu daha birinci haftadan başladı ağlamaları kaç kere doktora götürdük hep gaz dediler damla verdiler tüm gaz ilaçlarını aldık diyebilirim ama yine de faydası olmadı. Uykuya hiç dalamazdı ilk zamanlar fitil takınca birkaç saat uyurdu ama bir süre sonra fitil bile etki etmedi en son yüzünde dökğntüıolunca gittik süt alerjisi dedi doktor süt ürünlerini ve yumurta yı kestim bi değişiklik olmadı tavul yedim çok ağlayınca onu da kestim et tavuk balık kuruyemiş yemiyorum şu anda süt ürünleri hiç bi şekilde tüketmiyorum yaklaşık iki haftadır diyetteyim iki gündür tam anlamıyla etkisini gösterdi bi iki şeye daha var alerjisi galiba ama tam çözemedim hala. Ama oğlum artık uykuya dalıyo saatlerce ağlamıyo huzursuz değil ve yeni yeni tadını çıkarıyorum kendini sevdirmiyordu bile iki dk sakin durduğu yoktu nerdeyse hep ayağımdaydı size tavsiyem diyeti çok katı şekilde yapın ekstra huzursuzluk görürseniz onları da kesin . Bugün tahlil yaptırdık neye alerjisi var diye ama çıkmadı hiç bişey ben de kafama göre diyete girdim ne kadar doğru bilmiyorum ama başka yol yok