Metemm Duygu538 yaaa erkekler anneci olur derler ama benimki de öyle babasına çok düşkün 😂 hatta ba ba ba diye sesler çıkarmaya başladı bile
KardelenUmut saripapatyam2 bizimki de 22 ekim doğumlu bir günü bir günümü tutmuyor 🙄 anneler tadıma başladınız mı
ikranurmuhsine Metemm aynen çok suku r huysuzlugu vardı çok fazla değildi o yüzden hiç anlamadım dış çıktığından. görümcem gelmişti bize ozmN gördü
saripapatyam2 KardelenUmut yüksek derece süt alerjimiz var maalesef. Doktor önerisiyle elma armut püresi tattırdık. Sebze denemedim ama. Patates havuç balkabağı deneyebilirsin dedi. Bakalım
Zeynar 26 ekim hala gazliyiz uykumuz az.Hep ilgi istiyoruz.Salyalar selale.Reflumuz var kusmalar bitmedi.Ne bulursa agzina goturuyor.Oturmalara basladik.Mama sandalyesine oturduk biraz bugun.Daha ek gidaya korkumdan gecemedim asiri gazliyiz cunku.
Metemm Zeynar yaa allah yardımcınız olsun gaz çok zordur biz doğduğumuzdan beri öyle çok gazlı olmadık ama kötüdür eminim
Metemm saripapatyam2 babasına veriyorum yapayım diye o bile durduramıyo azar azar yapıyorum artık napalım inşallah geçer bunlarda
DefneRana3881 Metemm 16 ekim doğumlu kızım yüz üstü dönüyor sırt üstü dönemiyor çığlık atıyor 6 gündür iştahı çok azaldı uykusu çok huzursuzlaştı kıpır kıpır hep ilgi istiyo odaya terkettiğimde ağlamaya başlıyo
dlekturann DefneRana3881 benimkide 5 ekimde doğdu aynı sıkıntılar yaşıyoruz berbat durumdayız bide üstüne hasta oldu dayanamadım doktorw götürdüm dişleri çıkıcak kabarmış dedi ondanmış sanırım
DefneRana3881 dlekturann bakarak mo anladı ben bakıyorum hiç bişey yok elimle de yokladm hiç anlamadm diş mi ki acaba
Dogam41018 Metemm aynı benimkide yüzüstü dönüyor kısa bir süre sonra çırpınıp bağırıyor sırt üstü dönemediği için 😂😂hatta çeviriyorum 10 15 sn sonra tekrar yuvarlanıyor 😂😂
Damlakrdgg Metemm 2 alt diş çıkardı ağrısı falanda yok gibi. 2. Ayından beri gece ve gündüz uykuları uzun ve düzenliydi. Şimdi sürekli memede yerine koyunca uyanıyor:( umarım geçici bir süreçtir
Metemm Damlakrdgg yaa korkuyorum bende yeni girdi uykusu düzene bide diş yüzünden geri bozulacak diye
Dogam41018 Gece uykularınız nasıl? Ben memede uyuttuğum için 3 - 5 defa uyanıyoruz 8 den sabah 7 ye kadar?
DefneRana3881 dlekturann maalesef ilk halini bilmediğim için kabardığını anlamıyorm 😔 şerit gibi bi çizgi olmuş o mu acaba
Eslemebrar Metemm iyice hareketlendi yerinde durmuyo :) o kadsr oyuncak aldım ama o sehpa ayaklarıyla oynamaya uğraşıyo yavaş yavaş seçiciliğide başladı istediğini yaptırmaya uğraşıyo sanki şimdiden