[silindi] Metemm hiç durmuyor çok meraklı herseye uzanıyor dokunmak istiyor çok çabuk sıkılıp çığlığı basıyor 20ekim doğumlu
Selmagkce Metemm hiç uyumuyor mama yemiyor çok huysuz hep kucak istiyor dişleri acaip kaşınıyo heran patlayabilir hep ilgi istiyor 12 Ekim erkek 😎
17ekiim Metemm 17 Ekim doğumluyuz kıpır kıpırız eline ne geçse ağzına koyuyo elimi tutup ağzına götürüyo damakları kaşınmaya başladı salya akıntısı çoğaldı diş geliyo galiba 🕺🏻🕺🏻
Metemm [silindi] yaaa evet benim oğlum da öyle hiç bırakmaya gelmiyo çığlığı basıyo dönüyo geri sırt üstü dönemeyince ağlıyo 😂
Kadze [silindi] benimidie.oyle 22 ekim doğumlu sürekli dönüyo 3 ayliktan beri hep gözümüz üstünde yerinde durmak istemiyor hep kucak hep gezmek istiyo elleri hep agizda
Dogam41018 Metemm aynı benimkide yüzüstü dönüyor kısa bir süre sonra çırpınıp bağırıyor sırt üstü dönemediği için 😂😂hatta çeviriyorum 10 15 sn sonra tekrar yuvarlanıyor 😂😂
Metemm Selmagkce bizde 1 ekim doğumluyuz dişleri kabarmış mı sizinkinin acaba bizimkinde pek bişe göremiyorum da
Metemm Birbilen evet ben 5 aylıkken aslında tadımlara başladım dr onayı ile şimdi püre çorba şeklinde bişeler yapıyorum kendimce
Metemm 17ekiim aynı salyası çok akıyo herşey ağzında ama belirgin bi şişlik yok henüz dişin tahminen ne zaman çıkarsa acaba
ikranurmuhsine 31 ekim doğumlu kızım alt iki diş patladı o yüzden durmuyor artık .dönüyor geri dönmeyince ağlamaya başlıyor
Metemm Damlakrdgg yaa diş mi çıkarıyo acaba ondan mı huzursuz . geçen ay bizim de kilomuz düşüktü 200 gr almıştı hastalanmıştı ama korkmayın toparlıyo sonra
Duygu538 Metemm 21 ekim doğumlu oğlum 😍 Babasını görür görmez kahkahalar atıyor bu hoşuma gitmekle beraber azcık da kıskanıyorum 😬 dönmek için pek çabası yok henüz😏ama ayaklarından destek verince emekliyor 😍diş belirtileri var ama daha kabarma bile yok 🤷♀️
Metemm Duygu538 yaaa erkekler anneci olur derler ama benimki de öyle babasına çok düşkün 😂 hatta ba ba ba diye sesler çıkarmaya başladı bile
ikranurmuhsine Metemm aynen çok suku r huysuzlugu vardı çok fazla değildi o yüzden hiç anlamadım dış çıktığından. görümcem gelmişti bize ozmN gördü
Damlakrdgg Metemm 2 alt diş çıkardı ağrısı falanda yok gibi. 2. Ayından beri gece ve gündüz uykuları uzun ve düzenliydi. Şimdi sürekli memede yerine koyunca uyanıyor:( umarım geçici bir süreçtir