Dyldrm Buradan evin bilgileri vs giriliyor eve yardımcı kadın ayarlaniyor. Burası güvenilir mi? Kullanan var mı? Bilgileri girip rezervasyon yapılıyor ve en son işlemde ödeme isteniyor? Var mı böyle internet üzerinden ödeme yapıp gündelikçi filan tutan?
Utopikogretmen Dyldrm eşimin işyeri için temizlik firmasini,nişanımız için fotoğrafçıyı armut.comdan ayarladık ikisinden de memnun kaldım,eviniz için uzun sürekli birilerini istiyorsanız bence referanslı birileriyle görüşün,etrafı ilk sorup soruşturun 🌸
ellosk Dyldrm canım nakliye ve yeni taşıbacağım boş daireyi temizlik için kullandım şükür memnun kaldım bir sorun olmadı
Dyldrm Utopikogretmen buradan aarlaacaktim bende çünkü fiyat uygun geldi açıkçası. Ama bu sitede referanslı nasıl bulabilirim kendi ilimde bilemiyorum.
Dyldrm ellosk bu siteden ödeme yaptınız dimi? Ne kadar süre sonra sizi aradılar ve yardımcı gönderdiler?
SurAa gündelikçi kadın çağırmayı bilmiyorum ama benim yengem armut sitesinden evlere temizliğe gidiyordu bunu biliyorum. işi ordan bulduğunu söylemişti
Sblsrgnsn Dyldrm ben kullandim armutu temizlik icin istiyorsunuz dimi? Odemeyi yapiyorsunuz tarih falan seciyorsunuz sectiginiz tarihten bi gun once size gelecek kadinin telefonunu gonderiyorlar Ben aramadan gelecek kadin beni aramisti adres teyiti icin yani odeme vs gibi konularda guvenilir sistem cok guzel işliyor ben cok begendim fiyat piyasaya gore cok uygun denk geliyor ama ben 2 defa kullandim bu sistemi ikisinde de farkli kadinlar geldi ilki cok iyiydi ikinci gelen berbatti hem kotu temizlik yapiyordu hem cok konusuyordu bi yandan dolaplari silip bi yandan sigara falan icmisti kovalamistim kadini sinir odlum😃
Dyldrm Sblsrgnsn aaa tek bir kişi gelmiyor mu yani? Bende bu yüzden üyelik usturmadim yan abone olarakuygun fiyatlı oluyor ama ya daha sonra sallarsa diye haftalık cagiracaktim. Yalnız o sigarayla iş yapma ne ya temizlik yapılıyor evde mis gibi kokmaliyken sigara nedir arkadaş. Beğenmeyince muhatap bulabiliyor muyuz daha sonrasında?
Sblsrgnsn Bide eve gelen kadinlar armutun kendi calisanlari degil temizlik sirketi gibi bir sistem degil yani mesela ben temizlikciyim armuta uye oluyorum anlasiyorum adresime yakin yerlerden birileri aldiysa hemen armut yönlendiriyor oyle degisik bir sistem ama guvenilirlik konusunda site guvenilir dolandirici falan degiller kadin gelip isini yapiyor gidiyor hic para muhabbetine de girmiyorsun en guzel yani o
Meltemli Dyldrm Ben kullandım gelen kişiyi de beğendim anlaştık armut ve şirket ona daha az ödeme yapıyor diye numarasını aldım direk onu arıyorum artık 😅
Dyldrm Meltemli ay bende anlaşırsam direk öyle yaparım valla armutta neye anlastiysam hnagi saat aralığı vs ise kadına derim gel ben sana vereyim komisyon kesmesinler senden diye😅 çok mantıklı 😅
zeynepogretmen Dyldrm eve alınacak kişiyi şirketten ya da bu tarz sitelerden bulmuyorum. Komşulara ya da arkadaşlarıma soruyorum. Referansı olmayan kişiyi evime sokmam. Tavsiyem önce çevrenize sormanız 😊
Dyldrm zeynepogretmen kayinalidem evde olacağı için guveniyorum yoksa bende tanımadığım kişiyi eve sokmam. 😅
Gzmkrm Dyldrm güvenilir canım. Yani birini gönderirler paranı öyle keserler ama gelen kız nasıl temizlik yapar o şansına kalmış. Bende aldım son gece kadın gelemeyeceğini söyledi firmayı aradım iki gün sonraya yeni birini yollayalım ya da iade yapalım dediler bnde yollamalarini istedim başka biri geldi
Gzmkrm Dyldrm güvenilir canım. Yani birini gönderirler paranı öyle keserler ama gelen kız nasıl temizlik yapar o şansına kalmış. Bende aldım son gece kadın gelemeyeceğini söyledi firmayı aradım iki gün sonraya yeni birini yollayalım ya da iade yapalım dediler bnde yollamalarini istedim başka biri geldi
ellosk Dyldrm ilk önce siz talep açıyorsunuz teklif geliyor üç tane seçiyorsunuz birini telefon ile görüştük eşim Evi gösterdi temizlik ve nakliye için anlaştık ödemeyi iş bitimi elden nakit yaptık
Sblsrgnsn Dyldrm degerlendirme yapiyorsun is bittikten sonra ben yorum yapmistim anca okadar muhatap bulabildim cok arastirmadim da ama ilk gelen kadin cok iyiydi benm acemiligime denk geldi her sefernde ayni kadin gelcek sanmistim o yuzden uygulama uzernden iknciyi soyledim sonra ilk gelen kadinla anlastim uygulama uzerinden degilde onunla ozel olarak gorusup randevu aliyorum bana suan gelen kadin yeni musteri bulmak icin armuttan gidiyorum sonrasinda hep ozelden konusup anlasip gidiyorum demisti ama uygulamanin bana cektigi fiyat 120 lirayken kadin sondasinda 200 istedi ama pazarlikla falan 170e aliyorum suanda bi denersin memnun kalirsan kadindan anlasip pazarlik yapip sonrasinda onu alabilirsin armut fiyat konusunda uygun gercekten paran bosa gitmez mutlaka geliyor birisi o konuda icin rahat olsun