Mom456 Hanımlar merhaba 6. ay da bebeklerde baş çevresi ne kadar olmalı doktoruna danışan var mı,ben daha gidemedim ,bizim 42 cm internetteki bilgilere göre persentil değerinin altında 😩
Bugrababy Mom456 bebeğin yapısına bağlı. Bizim bebiste öyleydi ama normal dedi doktor. Yapı ile alakalı.
minikpamuk Mom456 bebeğinizin cinsiyeti ne? Benim kızımın 6 ay kontrolünde 43 cm çıktı doktor normal dedi.
elifhanimm Mom456 önemli bir sorun değil bir tık dedi. Senin beben cinsiyet boy kilo söyler misin tam 42 cm mi
Bugrababy Mom456 bende öyleyim bana benzemiş doktorda sorun yok gelişimi güzel dedi ama İnternette ki persentil de hesaplarken baya düşük çıkıyor
Mom456 elifhanimm bi kaç kere ölçtüler sonuçlar doğru gibi ,ben de ev de ölçtüm ,inşallha öyledir ,bir ee bunu kafama takmak istemiyorum ,alerjik bir bebektik çünkü
elifhanimm Mom456 rica ederim.. gerçekten öyle bende alerjik bebek annesiyim hiç üzülme o da geçiyor, bu da genetik doktorun zaten muayene eder söyler için rahat etsin.. aşılarını da yaptırdın mı
Mom042 Mom456 belki genetiktir kuzum korkma bir cm kadar az belki gelecek ay birden buyur ama burda okdugum akdar biraz az olmasi sorun degilmis onemli olan buyumesi
Mom456 elifhanimm onlar pazartesiye kaldı,bakalım artık,baş çevresi düşündürüyor beni,haftaiçi doktora gideyim artık,şu süreçte hastahaneye gitmek istemiyordum