Magnolina Tugcesilam 50 günlük bebeğim kaç tane bez markası değiştirdim sleepy sızdırdı canbebe ıslak oluyordu cildi evybaby emici kuru tutuyor Prima yeni aldım deniyorum
Zeynep_3567 Tugcesilam valla Prima koku yaptı bu yapmadı memnunum yapısı falanda gayet güzel baby turcodanda hiç memnun değilim koku yok ama çiş yapsa bile sarkıyor hemen doluyor
Gamzeli Tugcesilam Ben de sleepy kullandim hiv tasma sizma olmadi ha cok yapinca evet oluyodu tabiki. Ama cok nadir yasadim hele kakada hic olmamisti
Tugcesilam Gamzeli ewet bende kakayı ilk defa yaşadım dışarı yapmasını sanırım 4 numara büyğk geldi şimdi extra olanını denicam
Eminos Tugcesilam oglum 25 aylikken tuvalet eğitimine basladim elhamdulillah artik bez kullanmiyoruz sleepy ve molfix kullandim ogluma acaba buyuk bez veya gevsek falan mi bagladiniz cunku hic boyle bi sorun yasamadim
ZMK Tugcesilam sleepy en beğenmedim bezdir koku yapıyor sızdırıyor kalıbıda kötü en güzeli prima premium care
Eminos Tugcesilam olabilir kilosunu takip ederek ilerleyin derim ben simdi 27 haftalik hamileyim bebegim bezlerini de indirim denk getirdikce stok yaptik memnun kalinca