Nur8134 9 ay 17 günlük üst dişleri çıkıyor yeni azcık üç vermiş allahım alt dişlerine denk getirip gıcır gıcır ettiriyor. Oğlum yapma diyorum gülerek inadına yapıyor ve o ses beni acayip rahatsız ediyor ya Geçer inşallah
Defnemm22 Addie487 diş hekimi asistanıyım 10 aylık bir bebeğin psikolojik sorunu olamaz diş çıkarma dönemlerinde gıcırdatmaları çok normal
curly_mom HappyKids diş çıkartırken ki zamanlarda yapıyor oğlum bi ara çok fazla yapıyodu şimdi bıraktı.. üst dişleri çıkarken alt dişleriyle kaşıyodu mesela 🙄 çok sinir bozucu bi durum benim için
KaranveAnnesi Addie487 yaa çok fena bunlar. Bizimkine de yapma oğlum dedikçe inadıma yapıyo anlıyo demek ki
Addie487 KaranveAnnesi bencede inadına yapıyorlar 😅 çamaşır makinesine git, süpürgeyi git dediğimde anlayıp gidiyor, yanıma gel dediğimde gelmiyor beyefendi anlamadığından mı hayır işine gelmediğinden 😁
KaranveAnnesi Hunili onun hoşuna gittiği kesin 🙄ama benim en nefret ettiğim şey diş gıcırdatmak yapma oğlum dedikçe gülerek yapıyo😊
Mevakemaleyna HappyKids 3.5 yaşında oğlum gicirdatoyor bende aynı plak yapılacak benim var yatarken takiyom bakalim
alyatosum HappyKids benim kızım gece uykusunda çok gıcırdatıyordu yavaş yavaş azaldı doktorumuza sorduğum da daha kendini tam ifade edemediği için strese girip yapabileceğini söyledi gerçekten kendini anlattıkça azaldı bu gıcırdatmalar