Ecrinnnnnnn Merhaba sevgili anneler şimdi benim kizim 3 ayliktan itibaren ara ara kanli kaka yapiyordu yüzünde de kizariklar vardi en son dunden veri gene ayni seyleri yasayinca bugun doktora goturdum cocuk doktoru bakmadi randuvular dolu diye ama aksamdan 182 aradim hat mesguldu irtibata geçemediğim icin ondan randuvu alamadim dedim neyse derdimi doktora anlatamadım mecbur acilden gösterdim onlara anlatım sorun böyle falan diye oda dışkısının tahlilini istedi bizde bekledik yapmadi eve geldik hastaneye arabayla yakiniz yaparsa gonderirim diye yapti gonderdim az önce eşim aradi herhangi birseyi yokmus şükür dedi ama doktor enfeksiyon demis ilac vermis dedi vitaminn ilacı ağrı kesici ve kusma ilacı soylemis eczaneci enfeksiyon icin ilac yok yani aklim almadi acaba vitamini düşük diyemi boyle ilaclar vermis🙄🙄
ruzzzzzz Ecrinnnnnnn kanlı kaka alerji belirtisi kusma ve huzursuzlukda özele götürme şansınız yokmu canım devlette ilgilenilmiyo
Mrghtgbtg Ecrinnnnnnn hiç hoşuma gitmedi benim size söylenilenler. Bizde de kanlı kaka vardı, inek sütü ve inek sütü olan her şeyi kestim ve kendiliğinden geçti. Doktor hiçbir şey de vermedi.
Bal91 Ecrinnnnnnn ben bu devlet hastanesini anlamadım kuzum dünde biz gittik alerji testi yapalım diyor 4 aylık bebeğe ama diyor çıkmasa bile alerji testi olabilir alerjisi diyor o zaman yazık değil mi çocuğa niye test yaptırayım dedim çıktım
Ecrinnnnnnn ruzzzzzz bebegim kusmuyo ama doktor kusmamasi icin ilacda vermis anlamadim ne diye verdiyse oyle bi sikayetimiz yoktu sadece kanli kaka yapiyordu onun icin bugun götürdük kaka tahlili verdik sonuc cikmis doktor kocama evet kakada kan gozukuyor ama enfeksiyon demis
Ecrinnnnnnn Mrghtgbtg bilmiyorum cok ikilemde kaldim ondan bide buraya gelim sizlerden de fikir almak istedim
Ecrinnnnnnn Srpmzcn19 doktora alerjiden şüphelendiğimi soyledim tahliler ciksin bakacam dedi ama tahlil sonucuda enfeksiyon demis
Ecrinnnnnnn Srpmzcn19 bende alerjiden şüphelenmiştim ama inek sütü falan içmiyorum kendimce yaklasik 1 buçuk haftadir ne yumurta ne peynir faln hic tüketmiyorum ama gene aynisi oldu bugunde doktora goturdum
Ecrinnnnnnn Bal91 iste eger bebekte alerji varsa dikkat etmem lazm simdi doktor oyle soyledi diye ben nasil bi yol izliycem malum ramduvularda verilmiyo arıyorum aramiyorum randuvular dolu
Srpmzcn19 Ecrinnnnnnn Bizim inek sütü alerjimizde 3 aylık teşhis edilmişti. Kan tahlili verdik bebegim alerjisi yok cikti. Daha kücük oldukları tahlilde belli olmazmiş. Daha sonra ben kanlı kaka oldugunu soyledim doktoruma inek sütü alerjisinden kaynaklı olduğunu söyledi. Siz yine de acil deki doktora güvenmeyin derim. Tabi bu kendi dusuncem yine de siz bilirsiniz.
Ecrinnnnnnn Srpmzcn19 ztn icim rahat degil ben alerjiden şüpheleniyorum ondan buraya danismak istedim
Srpmzcn19 Ecrinnnnnnn dana eti falan bunlarda capraz alerji yapabiliyor. Ben diyetteyken sut yogur peynir paketli urunler yumurta tavuk eti dana eti bunlarin hepsini yasaklamisti doktorum. Insallah yoktur 🤲 çünkü cok zorlu bi sureç
Srpmzcn19 Ecrinnnnnnn mesela benim bebegimde makat çatlaği vardı. Gürültülü kaka yapıyordu, kakasında mukus vardı, yüzünde yada vucudunda sivilce gibi kizariklar olusuyordu, cok huzursuzdu, uykuya dalmada sıkıntı çekiyordu. Bunun gibi belirtileriniz var mı ?
Esraca94 Bal91 hangi hastane ve bölümden aldın acaba bende alerji den şüpheliyim ama randevu bulamıyorum
Ecrinnnnnnn Srpmzcn19 4 kutu ilac vermis esimde almış icirsem mi icirmesem mi tedirginlikler icindeyim
Ecrinnnnnnn Srpmzcn19 gürültülü nasil yani evet mukuslu yani jöle gibi bizdede mevcut yüzü ara ara sivilce tarzi kızarıklık oluyo sonra 3 4 gun suruyo geçiyor bazen normal dururken bazen huzursuz olabiliyor
Srpmzcn19 Ecrinnnnnnn valla canım bilemem ben yanliş yönlendirmek istemem. O yüzden benim size tavsiyem kesinlikle 2. Bir doktora daha götürmeniz