Merhabalar..
Şu ikiz annelerini öyle çok seviyorum ki.. Tanımasam dahi hep gülücükle izliyor ve uzaktan seviyorum. :) Benim de hayalim, duam hep ikiz bebek yönündeydi. Ama Mevlam böylesini nasip etti ve bir tane güzeller güzeli bir kız evlat nasip etti 🥰 şuanda 13 aylık..
Ama yine de içimden gitmiş değil, ara sıra dualarıma yine ekliyor namaz sonrası bilhassa bunun İçin oturup dua ediyorum 🤭🙃 yine hayalini kuruyorum yani.. Zor diyorlar, yapamazsın diyorlar, sütün yetmez diyorlar. Sağlıklı olmuyor diyorlar amaaann Diyorlar da diyorlar olsun ben yine de istiyorum.
Sevgili İkiz bebek anneleri? acaba çok özel olmazsa normal yolla mı sahip oldunuz? Benim ailemde (amcam ve halam ikiz) var, eşimin ikiz kardeşleri olmuş fakat hakkın rahmetine kavuşmuşlar. Yani hem anne de hem babada ikiz var. Genlerini taşıyor gibiyiz umutlu olmalıyım dimi :)
Kimileri bir ilaç ismi söyledi ay unuttum adını hani şu yumurta çatlatan.. onu kullanınca da ikiz bebek olurmuş? Sizler bu süreçte bir takım girişimlerde bulundunuz mu acaba