aylizinannesiii kızlaaar siz nasıl taşınmak için evinizi topluyorsunuz ben mutfak eşyalarını toplarken kizim basliyor ağlamaya onu uyutuyorum tekrar gidiyorum bakıyorum,sese uyanıyor evi hiç, toplayamıyorum bu ev nasıl toplanacak yaa🤪
_tospikannesi aylizinannesiii gece uykusuna yatırınca sessizce halletmeye calıscan biraz yorulacaksın ama
Deletedmom636262 aylizinannesiii telefonumdan piş piş elektrik süpürge eşliğinde olan ninniyi acıyorum öyle uyuyor bende işimi halediyorum tasfiye ederim ufak sesten uyanıyordu şimdi rahatım
serebro aylizinannesiii ayy yakında bizde ev taşıyacağız😬 gece uykuları daha derin oluyor eşinle bir elden bikac gecede toplanır heralde öyle planlıyorum 😊
elifineylulu aylizinannesiii Kızım 2 aylıkken taşındım işime yarayacak tüm insanları topladım başıma birde annemi annem 2 gün bizde kalıp kızıma baktı ben toplandim yoksa sesten vs olmuyordu
Hercai88 Ya ben oğlum 13 aylıkken taşındım… Herşey iyidi hoştu o uyuyunca sessizce oturma odasını misafir odasını ve yatak odasını toparlayıp atıyorum yastıkları falan poşetleyip baza altındakileri falan kutlayıp topladım mutfağ eşyalarım da 1 günde hem toplandı hem götürüldü ama oğlum eski evi özledi yeni eve alışamadı çünkü oturma grubum yeni eve olmuyordu bir arkadaşın annesine hediye ettim kendi takımım gelmek bilmedi coronaya denk geldik tam yeni çıktığı zamanlar ben yurt dışındayım ve koltuk takımım kayseride bellonadan gelecekti tırlar geçmek bilmedi gümrükten falan filan derken yerlerde çok süründük çocuğum da hasta oldu alışamadı eve uzun bi süre
Cirkin aylizinannesiii offd bi ay sonra benim de var taşınmam 🤦🏻♀️ Nası olacak bakalım yardım edecekler var ama yine iş bana bakıyor. Bu evimiz küçüktü maammamamamam diye diye buluyordu kolayca beni ama diğerine alışabilecek mi ? Bu evdeki tehlikeli alanlrı kapattım ama öbür evde ne gibi tehlikeler olabilir tekrar onları kollamam gerekecek .sormadan nasıl döktüm ama içimi 😔
aylizinannesiii Cirkin Ayni bizde oyleyiz ben tekim eşim is dolayısıyla burda değil tek toplanicam yani Allah yardımcimiz olsun o kadar zor oluyor kiii
Hercai88 aylizinannesiii evet alıştı canım ama ilk günler uyumadı yemedi içmesi resmen depresyona girdi çocuk hastalandı sora 🤦🏻♀️
Aysemme aylizinannesiii ben taşındım 2 aylıktı oğlum ama bir üst kata çıktım çok zorlanmadım fakat ne olursa olsun bebekle taşınmak tam bir işkence yerleşmesi carti vurgu baya yoruluyo insan Allah yardımcın olsun
aylizinannesiii Aysemme Evde az eşyam var evlendiğimden beri eve düzgün esya almadim ama taşınmaya kalkınca ıvır zıvır bitmiyor toplayıp camdan atasım var şuanda😂😂😂😂