Mer0101 Canım anneler Bebeğim 43 günlük sarılığı hala geçmedi sık sık emziriyorum düzenli besliyorum anlamadım hala var yüzünde gözünde acaba neden böyle uzun sürdü yada normal mi bebeğim erken doğdu 36 haftalık
Emineyk Mer0101 çok normal canım bizde geçirdik zaten en son gözlerden gider biliriburin testi verdiniz mi kaç çıkıyor
Betul43_ Mer0101 Kaç gündür sarılık ve acıl Dr git derim bebeğin beynine zarar mı vermeye niyetin var bazı bebekler yoğun bakımda yattığıjda geliyor belki ışık tedavisi görmesi lazım siz bilemezsiniz sık sık emzırsenizde bebeğe zarar vermiş olursunuz lütfen gidin lütfen
Tobby19 Mer0101 bende 36 haftalıkken doğum yaptım ve bebeğim 47 günlük😊sizinld baya aynıyız, benim oğlumda sarılık geçirdi fototerapi vs aldı şuan hala gözlerinde ve yüzünde var doktor bunun normal olduğunu 3-4 ay sürebileceğini söyledi normal yani 🙋🏼♀️
Mer0101 Emineyk hayır vermedik işk 1 haftalıkken kontrole gittiğimizde 15 yükselmişti beslenrmemiş sonra çok daha dikkat ettim beslenmesine 29 nisanda gittik doktora oda kan almak istemedi öncekine göre azalmış sık sık besle dedi hala geçmedi ama bende endişelendim konuşmama gerekir mi doktorla normal mi bilemedim
nurelem Betul43_ canım sarılığın etkisi 10 günden sonra azalıyor sadece sarılığı kalıyor , uzun süreli sarılık arkafaısnki bizimkide 2 ay sürdü , ağır geçirdik doktorumuz çok iyiydi 10 gün geçince korkma demişti ilk 10 gün çok önemliymiş
Mer0101 Betul43_ 29 nisanda gittiğimizde azalmış diye kan testi yapmadı doktorumuz bol bol besle dedi ama geçmiyor tamamen o yüzden tedirginim tekrar mı götür diyorsunuz
Mer0101 nurelem kan grubunu bilmiyorum bakmadı doktorumuz yenidoğan bebeklerde bakma gereği duymuyoruz diye özellikle istememe rağmen bakmadı
Mer0101 nurelem bizim de gittiğimizde azaldığını söyledi ama tamamen bitmedi hala o yüzden tedirgin oluyorum
Betul43_ Mer0101 Uzayan sarılığa dönmüş olabilr biz uzayan sarılıktan da yattık ve antibiyotik aldı bebeğim bence götürün gene de siz bilirsiniz
Mer0101 Tobby19 aynı bizimki de öyle gözlerinde ve yüzünde çöl teşekkür ederim içim rahatladı biraz doktoru sürekli rahatsız ediyorum her konuda artık çekinir oldum sormaya
Mer0101 Tobby19 biraz da uykuya meyilli olmayışı içimi rahatlatıyor. 2 saatte kendiliğinden uyanıyor acıktıgında diyorum demekki artma olmamış aynı durumda
Gizy Mer0101 bizimde çok uzun sürmüştü ama geçti çok şükür sizinde geçer. Doktor kontrollü iseniz içiniz rahat olsun geçiyor 🙏
Gizy Mer0101 2 ay sürdü.. evde salonda ışıklarımız sarı ışıktı. Beyaz ampul takmıştık belki faydası olur diye denk geldi belki de taktıktan 15 gün sonra attık sarılığı:))
ikiprensesannesi_06 Mer0101 Bizde çok azdı bı gözlerin de vardı bide burnun etrafinda doktorum çok emzir Gece emzirmeye dikkat demişti ama test fln yapılmadı çok çok hafifti çok sukur atlattık geceleri sık sık emzir feydasi oluyomuş gündüz de sık emzir ama gece fazla olsun bırak kussun ondan bişey olmaz yeterki geçsin yavrunun sarılığı geçmiş olsun kuzum 🥰🥰
Mer0101 Aryaaydin90 erken doğduğu için 10 gün küvözde kaldı o zaman diliminde Işın vermişlerdi 10 a düşmüştü çıkardıklarında sonra iyi beslenememiş sütüm de vardı anlamadım besleyememişim 15 oldu bol bol emzir 15 geçerse alırız içerdi dedi sonra girişimde bayağı azalmış dedi rast yapmadı bol bol besle dedi hala geçmedi anlamıyorum