mlkumut Hanımlar merhaba oğlum yarın 4 ay aşısı olacak. Ateş ağrı flan yapıyor mu. Gitmeden ağrı kesici vermeli miyim. Birde bu ara uykusunda çok ağlıyor neden acaba ? 😔
Asel-pinar mlkumut canım biz pazartesş günü olduk 4. Ay aşımızı bugün 3. Gün ateş olmadı çok şükür ama aşı yerleri şiş ve bi bacağı mor biraz mızmız .
mlkumut Kk41 2 ay aşısında ebemiz ateş düşürücü ağrı kesici ver bi çay kaşığı gelmeden 1 saat önce dedi ondan sordum
Minikizinannesi1 Benimde yarın 4 ay aşısı olacak kızım. Güzel düşünün iyi olsun. Rabbim kolaylaştır zorlaştırma, hayırla sonuçlandır. Bu duayı iğne yapılırken hep okurum. Size de tavsiye ederim Anneler. Şifa Olsun bebeklerinize.
sevgi88 mlkumut canım verme vücut ısısını kontrol edersin ona göre verrisin huysuzluğu da 4. Ay atağı olabilir
N54esrin mlkumut yarın benimde kızımın 4 aylık aşısı var ama aşıdan önce bişey verilmez diyolar bencede saçma ateşi olmadan neden ateş düşürücü verip bağışıklığını ters düz edeyim ki
mlkumut N54esrin neden sordum onu. 2 ay aşısında ebemiz ateş düşürücü ağrı kesici ver bi çay kaşığı dedi ondan.
N54esrin mlkumut ebeniz size yanlış bilgi vermiş öyle şeyler zararlı zaten mantıklı düşünürsekte gerçekten ateşi olmsysn çoçuğa neden ateş düşürücü verelim biz bile biyerimiz ağrısa önceden biliyomuyuz ki ağrı kesici içiyoruz bence saçma biz bugün vurulduk aşı hiç bi problemimiz yok şükürler olsun uyuyo şuan
Krm6321 mlkumut benimde yarın 4 ayı dolduruyo henüz aşı için çağimadılar sağlık ocağı. benim de huysuz uykusunda ağlıyor ve çok salyalı oldu
mlkumut Krm6321 huysuzluğu herşeyi keşfetmeye başlıyor ani ses tepkileri biliyor ondan ağlıyor dedi. Salya akmasına da damaları diş çıkarmaya hazırlanıyor 2 3 ay böyle olur akar bazı bebeklerde dedi
mlkumut Kk41 evet dedi ateş huysuzluk yapar 3 iğne vuruncak 2 gün önce banyo yaptır daha yaptırma gelirkendr bi çay kaşığı ateş düşürücü ver dedi