Bulutbey İnternetten video izleyerek yapıyor kız kardeşim kimi izliyor bilmiyorum ana bir çok video var bence boş yere para vermek gereksiz. Sizin içinizde spor yapmak varsa YouTube dan izleyerek yapabilirsiniz. Benim içimde yok mesela. 😅😅
Bayanironi Bulutbey ya ben yapıyorum aslında ama tam uzmanından destek görüp yapmak daha farklıdır diye düşündüm
Nefes-Princess Bayanironi insllah verirsin bende kafayı bozdum bu ara 1 haftadır yapıyorum kendimce bisiler insllah gider bu göbek
Bayanironi Nefes-Princess Bende bende ay inşallah yaa sırf bu yüzden eve full kapandım eve evden çıkarsam birşeyler yerim çünkü 😼
Bulutbey Bayanironi valla dediğin birebir eğitim için doğru. Ama online için çok geçerli mi bilemiyorum. Ben çok uzun yıllar spor yaptım hatta profesyonel taekwondocuydum. en dikkat etmek gereken başta ve sonda ısınma hareketlerini yapmak.
Morcivert061 Bayanironi hayatında kendine verebileceğin en güzel hediye olur☺️ Ben p90xyapmıştım ilk serisi 30 dakıka değil 1 saatlik olanı. Düğümümden önce 42 beden gelinliğimi 38 bedene düşürmüştüm 1 ayda🤣 şimdi bi daha sezeryan oldum 45 gün dolmasını bekliyorum başlamak için
Morcivert061 Bayanironi 1 ayda verdm. Sonra düğüm hamilelik bi daha yapmadım. Şimdi 20 gün sonrasını bekliyorum instagramda fatorfit DİE biri var. Yıllardır takip ederim o vücüdünü o programla yaptı belkide 4 defa tekrarlamıştır programı
Durucugunannesi Bayanironi internetten beğendiğim spor videolarını düzenli yapıyorum, Ebru Karaduman çok iyi. Instagram da sporcu anne var , 170 TL ye evinizde Pilates yaptırıyor canlı yayınla bir bakın derim canlı yayın daha iyi olabilir