Pinar_kb Littlemomm hatta 1 kilo vermişim ramazanda nasıl verdim bilmiyorum 🤭 eşimde daha verme anca insana benzedin diyor. Çooook zayıftım hamilelikten önce 42 kilocuk
uykucukoala Littlemomm şimdi fahrettin koca gibi olaya spesifik yaklaşacağım tek çözüm var yememek 😂😂😂
BhrAli Salatalık 🥒, havuç 🥕, uzunlamasına inçe inçe kesip tv karşısında kemirebilirsiniz, ya da küçük çay bardağı yarısı leblebi
ozlemtuncay Çok şükür 1 haftadır o alışkanlığımı bıraktım 🙏 alışverişe gittiğimde kesinlikle abur cubur almadım ilk 2 3 gün gittim geldim bişey yok gittim geldim bişey yok alıştım gibiyim ama 1 tane abur cubur girsin eve onu yemeden durduramam kendimi
Mom356 Si_se_ta_be kız bende aynı durumdayım 27 haftada 1.600 dü şu an 30+4 haftalık oldum haftaya Cuma günü randevum banada doktor dedi bu gidişle erken doğurcan
Si_se_ta_be Mom356 Aa senin baya önde ya🤔 ben 28+5 te gittim 1.537 çıktı doktor 30 31 haftalarda görünüyor dedi🤔 Bu hafta gidicem yine bklm . Bana artık haftan yaklaşmış 2 haftada bir gel nst ye gir bundan sonra dedi🙄
Peri_lendin Si_se_ta_be kaç haftalik bebegin canm seni hapymomdan da hatirliyorum ozaman da hamileydik şimdi bende hamileyim gene 31 haftalık
Bayanironi Littlemomm Dene dene ben artık aynaya bakmak istemiyorum o kadar aldım ki kilo ay nefret ediyorum yiyip yiyip kilo almayanlardan 😩
Hcrn98 Littlemomm ben zayıflama döneminde ewe almıyodum ztn obsesifim heryeri düzenler bomboş yapar dahada o düzeni bozmamak için hiç bişi almuyodum paketli gıdalar yani 😂😂 anca öle geçtim önüne 😂
ReisinKizi Littlemomm ben çözümünü buldum Evde o tarz atıştırmalık hiç bişey bulundurmuyorum böylece yiyecek bişey olmuyo 😊 ama zor oluyo olmadığını bile bile yine de bi karıştırıyorum ortalığı 😂