Bsrylmz Gzd35 ah bilmem mi bende o gün çok üzülmüş bütün gece uyuyamamıştım ama üzülmeyin siz her gece yatarken duasını okuyun Allaha emanet edin geçecektir ☺️
Bsrylmz Gzd35 birde diş olabilir damaklarından belli olmayabilir kızım diş zamanı gece çok uyanıyor huysuzlanıyordu şimdi hatırladım hatta bende korktuğunu düşünüyordum bir kaç hafta içinde dişinin ucu gözükmüştü☺️
Gzd35 Bsrylmz azı dişlerin orasında kanattı var fakat hep vardı 3 aydır falan alt yanlar çıkmadı onda da bir belirti yok ama yinede bitkisel jel kullanıyorum olabilir diye valla bilemedim ki yavrular dili yok ki anlatsın dertlerini 😞
Browni_61 Gzd35 hanfendi anlamiyosnz galiba bn yanls yorum yapmadim postu ilk actgmda ne olrk actginixi bida okuyun orda bebegm 10 aylk yazmiyodu.iyi gnlr
Anne06_ Gzd35 İki hafta sonra kızım yaşına girecek inşallah iki aydan itibaren tek başına odasında yatıyor ama birkaç gün önce misafirliğe gitmiştik orada altı yaşında bir erkek çocuğu vardı biraz tuhaf hareketler yaparak ve bağırarak oynadı kızımında zaten orada gözleri büyüdü korktuğunu belli etti titredi falan şu an geldiğimiz den beri bütün geceyi ağlayarak geçiyor maalesef sizin bebeğiniz de bir şeyden etkilenmiş veya korkmuş olabilir inşallah çabucak bu süreci atlatırız
Gzd35 Anne06_ ahh işte bizimde başımıza aynısı geldi canım yaa ondan galiba düzelir inşallah yalnız bırakmıyorum şuan pek yanında olduğumu bilsin diye unutsun tekrar eski düzene girer inşallah
BiricikAilem Gzd35 Diş olabilir bence, patlar bi yerlerden iyice bakın ağzına. Korkuyor da olabilir, bebekler de rüya görüyorlar o da olabilir. Sakinleşene kadar yanınıza alın sonra tekrar yatırırsınız.
-Livasmom- Gzd35 bende 50 gunlukken kendi odasinda yatırdım şuan 3ay 27 günlük uyutanq kadar yaninda kaliyorum kucagimda uyuyor zaten bazen yan yana yatiyoruz dalınca besigine koyuyorum… kendi odasinda yatması en sagliklisi hem anne icin hem bebek için… arada uyuturken sicramalar oluyor sariliyorum hemen elini tutuyorum guven hissini alıyor… k3ndi yataginiza veya sallamaya alıştırmayın bebekler rutini sever uykusu kacarsa 5 dk duş aldırın rahatlar tekrar uykuya geçin 😉