Emin_ep EzgiDuru içeriği aynı degıl canım birinde omega3 yönünden zengın dıgeri degıl en basit bir örnek ☺️
Emin_ep EzgiDuru evet oda var canım 🙋🏻♀️ Ama arayıp hıpp danışma uzmanını sorarsan birinde omega 3 var digerinde yok dıyecektır genelde arayıp konuşuyorum ben ve hıpp kullanıyorum arada sürekli olmasada golden goat da favorimdir 👀💥
yasem EzgiDuru combiotikte gaz sancısı cok oldu ya da ben ona yükledim bilmiyorum ama suan keçi sütü olan golden goat a geçtik cok daha rahat etti sanki bebeğim
Umrnkrhn yasem merhaba, golden goat hala devam ediyor musunuz. Ben de kızıma almayı düşünüyorum ama bazı yorumlarda tortu kalıyor, çözülmüyor, kokusu çok kötü gibi şeyler okudum da.
Emin_ep EzgiDuru tercıh meselesi canım hayırlı olsun insallah sağlıkla büyüt minik kuzuyu öptüm annesi bal kuzuyu
ZeynepAdam asocialmom asiri doyuruculu yok mesela benim sutum daha uzun tutuyor ondan ben degerleri anne sutunr en yakin diye birde kilo derfimiz yok sukur anne sutunden aliyor zaten diye kullaniyorum.
AyseAlyamm asocialmom canım bizde öyle bişey olmadı . Kızım 5 aylık hala 120cc mamayı zor yer . Geceleri 150 falan içiyor . Ya benim kızım istahsiz ya da aciktiriyor diyenlerin ki çok iştahlı 😊 ama anne sütüne en yakın mama olduğu için sindirimi kolay bı mama . Bize 900 Gr mama 1 hafta gidiyor .
Cemirim Ya bende mama değiştirecem aptamil comformil kullanıyoruz ama kabız oldu hipp yazıları kafamı karıştırdı hangisin normal hangisi probiyotik anlamadim
asocialmom AyseAlyamm demek ki her bebekte farklı etki ediyor ama alıp denemeye korktum bu 4. Mama olcak çok değiştirmek istemiyorum kararsız kaldım 🤷♀️
AyseAlyamm asocialmom canımı ara kızım çok istahsizdi mama değiştirmeyi düşünüyordum etrafındakiler değiştir diyip duruyordu .o ara doktora götürdüm kızımı genel kontrol için ben demeden doktor kesinlikle mamayı vdegistirme kafana göre sürekli mama değiştirmek hiç iyi bişey değil dedi . Artık değiştirmezsin inşallah