Birilerivar Nasil yükseldi bu sekilde elinde olanlar kar eder biz alamayanlarda almamaya devam ederiz😂 🤦♀️
[silindi] Defneee00 eğer altın gramı 600 olursa alacağın evde 2 ye katlar yani zarardayız demektir krediler de artar
[silindi] Defneee00 krediler düşükken neden almadınız ? Geçen sene yazın biz çok pişman olduk ya halen eşim arada söylenir bana ev aldırmadın diye
[silindi] Defneee00 benim 15 gramlık bir bilekliğim var oğlum yamuk yumuk etmiş onu satıp bir süre zengin yaşarız 🤣
harley Defneee00 altın geri yerine koyulmuyor ondan sanırım eşimin babası da öyle hiç bişeyini satmaz
Defneee00 [silindi] ben çok istedim ama giriş yaptık eşimin Maaşı dusuk olduğu için istedgimiz miktarda kredi bize çıkmıyor ne yazikki
[silindi] Defneee00 ayyyy bize 500 bin 15 yıl ödeme ile çıktı çok pişmanım. Ya aklıma gelince üzülüyorum evi de bulmuştum ama vazgeçirdim eşimi keşke memleketimden baksaydık of ulen of
Sedaahmet Defneee00 inşallah daha da yükselir de satarız bizde 🤭😁😂 araba alacak eşim. Zaten sonra yine düşer kesin. Düşünce alıyoruz. Yükselince satiyoruz. 😂